Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
pasha unban
Ahoj, dostal jsem ban za to že jsem udajně neerpil zranění když jsem spadl z motorky, jakmile motorka spadla na bok tak jsem z ní vypadl a udělal kotrmelec, poté jsem zmačknul ctrl abych erpil zranění myslím si že abych dostal ban na týden za tohle je tak trochu k smíchu předem díky za odpověd přikládám oddshot - https://clips.twitch.tv/EndearingNeighborlyEggplantChocolateRain
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Skus sa na motorke vysekat pri rychlosti 82 km/h BEZ HELMY a potom mi daj vediet ci to rozchodis a ci ti ostane v uchu handsfree po tom kotrmelci. Ja som proti unbanu
Hej tak dal jsem ctrl a jako aniž bych stihl zareagovat PD mě vzali a měl jsem masku takže handsfree by nevypadlo ale aspon si odepsal cením
Jako podle mě to je na kick ale ok
Tento čáwo si unban zaslouží PepeHands Já bych mu ho dal FeelsBadMan
Cením
tento klučina by měl dostat unban - Až dostaneš unban tak mi dáš 25 k monkaS
Ale tak ok, handsfree ti zůstat v uchu může... Vem si že se crouchnul a hlavně NIKAM NEODJEL, takže nevím jestli by byl rozdíl kdyby si lehnul nebo se skrčil.
Kdyby odjel, tak bych chápal ban, ale když zůstal na místě, tak si myslím že tohle na ban nebylo. Jsem pro unban.
Ban za to že spadne z motorky cizí vinou a nehraje zranění... dal CTRL a tak vypadá týpek když spadne na motorce ale nepřeletí 10x přes řidítka nebo nenaletí do předního skla nějakého auta... tak se prostě potáčíš a nevíš co se stalo... navíc po něm šli PD takže prostě nahned nevěděl... UNBAN
Abych se vyjadril taky v rychlosti 80 km/h se rozsekat na motorce spadnout na hlavu a bez helmy tak v IRL nejspis na 80% mrtvy, nemel si mackat CTRL, ale mel sis dat animaci aby sis lehl na zem a mel si zustat lezet nasledne ze jeste pres handsfree sis zavolal cloveka nejspis pri takove havarii bys byl v bezvedomi a nemohl ani mluvit + by ti to vypadlo z ucha nejspis, dal handsfree funguje na zpusob mobilu musis rukou ten hovor na handsfree zvednout coz bys asi v tom letu z motorky nedokazal, ten pad na hlavu pokud bys nemel zlomeny vaz tak nejspsi tezky otres mozku nebo krvaceni a tys byl pak jeste schopen po takove nehode kde by ses sotva hybal kdybys prezil bodnout policajta nozem do bricha druhy policajt te 2x tazerem slozi na zem a ty pak jeste zabijes policajta a medika strelnou zbrani to mi moc neprijde jako normalni, dal ty se vysekas na motorce a pak se jeste ptas zirka co mas delat ? taky docela profesionalni a jeste jedna vec o rozhodnuti zda dana zabanovana osoba dostane unban nerozhoduji lide a komentare ale A-team dekuji
To pd a medika jsem tak ty umřeli bugem říkal jsem to server má delay začalo je to zabíjet samo
a už jsem to říkal
A je to spíš teda na kick né na ban
ok byl to bug uznavam to jsem nevedel, ale zbytek veci byl jeden velky fail a o tom jestli to bylo na kick nebo na ban rozhoduje cely a-team a vsichni byli pro ban na 1 tyden aby ses schladil a priste se rozhodl jestli to erpit normalne nebo to trolit takovym zpusobem jak si to zabral
No podle mě to tak hrozný nebylo oproti tomu co jsem viděl ale tak to je na vás
když pustíš zaznam jde videt ze v 80km se vysekal zirk a pasha padal z motorky až když jela motorka tak 40
+1 Frybbi
Aha tak to mi povedz, ako si zistil z toho clipu, ze ta motorka isla 40 km/h
nezjistil ale jakmile narazili do lampy motorka zpomalila a rychlost uz je nklesala a jako prvni padal zirk a pasha az asi za 4 sekundy
Je tám přímo vidět jak motorka zpomalila
Podle toho co jsem ted vyděl že tam bourali s helinama zabíjeli se a nic jim nebylo tak mi je zle takže jestli za tohle jsem dostal ban můžeš bannout celej server