Connor Performance [ Zamítnuto ]
Enbarg Performance je rodinný podnik, který se po státech táhne už několik let, ale až teprve teď se to dostalo do Los Santos. V Každém městě, kde se tato dílna se otevírá, dostává název po prvním vedoucím a majitelem dílny. Zde v Los Santos to znamená Connor Performance.
Dílny od Enbarg Performance mají k dispozici jeden odtahový vůz, dílnu a nějakou menší zásobů dílu. Vše co se bude dít potom je jen čistě na Dílně, jak se bude rozhodovat a jednat.
Dílna zaměřená hlavně na výkon než na vzhledové vylepšení. K Dispozici mají více než x desítek performance výrobců, který jim dodávají prvotřídní a nejkvalitnější díly na trhu. Začínají ve městě jako nová dílna, takže su musí získat respekt a ocenění od obyvatel Los Santos.
Zařizují si dílnu za Benny´s dílnou, kde je taková menší dílna s menším pozemkem, kde se nachází menší budova s dílnou, budova jako sklad a toaleta.
- Dílna se nachází za dílnou Benny´s.
🖋️Zakladatel pobočky - Jake Connor
🚗 Spoluzakladatel - Jacob Connor
🔦 Mechanik - XXX
Nábor mechaniků bude probíhat po otevření dílny
Komentáře
Dodatky
+1 v lsc je aktivní snad jen on a dedpul co jsem tak viděl tak by se to mohlo hezky doplnit s tím že jsem si jistej za tahle dílna by prosperovala.. Za mě určitě +1 a k těm dílům to je taky super nápad, aspoň člověk nebude mít motor na 3 hned ale bude muset čekat než to dojde např z Číny
Dik cenim
+1 pravda aktivni je tam jenom on a dedpul super nápad,
+1 Ale mohli by rozpustiť tým pádom terajšie LSC alebo ho predať vám toto vám asi zamietnu
No já nemám problém s tím odejít :D a Dedpul si myslim, že taky odejde, pokud by šlo do tuhýho :D A v LSC by nikdo aktivní nebyl
skús sa spýtať týnky či ti to nepredá sama povedala, že ide na core alebo dohodnúť s adminami
+1 Ale tak dám ti to, i za to CK :D
PS: Jo má pravdu, jako jedinej si našel čas a opravil mi auto ve svým volným čase, ikdyž nemusel. Doufám, že Vám to výjde.
LSC ma majiteľa, aj šefa dielne a zamestnancov, čiže rušiť sa nebude asi určite
Zamítnuto