TownSecure s.r.o
Firma TownSecure s.r.o. byla založena v roce 1990. Založil ji muž s názvem Ronald Pierce, který založil firmu z důvodu jeho vyhazovu z minulé práce. Pracoval dříve u LSPD… Ronald doufal v úspěch firmy, to se také i stalo! Bohužel se mu po 5 letech narodil syn Aiden. Ronald již neměl na šéfování čas, a tak firmu nechal zkrachovat. Šel raději najít práci na pracovní úřad, aby se mohl více věnovat rodině. Právě o necelých 25 letech se po jeho stopách vydal Aiden a firmu dal znova do provozu! Aiden se o to samozřejmě nemohl starat sám, a tak pozval pracovat k němu do firmy kamaráda Tea Goikoextea. Ten je nyní na místě spolumajitele
TownSecure nabízí:
Dohled/Ochrana tam kde si je člověk zaplatí
K převážení lidí k soudu (můaže/nemusí)
Převážení osobností/balíčků
Možnost pronájmu ochranky na nějaké oslavy/párty apod.
LIFEINVADER
(Lepší foto jsem nenašel)
Majitel - Aiden Pierce (OverDam)
Spolumajitel - Teo Goikoextea (EVGEN)
Zaměstnanci - Volné
https://cs.gta5-mods.com/vehicles/ford-crown-victoria-gruppe-6-security-patrol-car-els Jenom kdyby šla changenout livery/barva…
Chevrolet Suburban
A kdyby nešlo to předtím tak tohle
Každé využití ochranky bude zapsán (Kdy, Kde, Kdo si to objedal , Cena)
Každý zaměstnanec bude vyškolen, popřípadě pouze informovaný.
Každý zaměstnanec bude potřebovat zbrojní průkaz, řidičský průkaz ( Minimálně B) a zdravotní posudek z nemocnice.
Vím že je i Gruppe 6, ale ta se stará o státní složky... Toto by se mělo starat spíše o párty, a tam kde si je člověk zaplatí...
Komentáře
-1 Jedna taká firma je a ľudia o to nemajú vôbec záujem + daná lokácia je už zabraná + Gruppe 6 nie je štátna zložka a nestará sa iba o štátne zložky .. stará sa o toho kto si zaplatí.
Vzhledem k tomu že vlastníš Gruppe 6 je jasné, že dáš -1, lokaci klidně změním. Navíc jak jsem říkal, tato firma bude dělat ochranu na párty např, a né stejné věci jako Gruppe 6...
DOBŘE, FRAKCE JE ZAMÍTNUTA, PŘEDĚLÁME JI JEŠTĚ, A PAK JI ZNOVA SEM DÁME NA FORUM
Lifeinvader uz má Sergej kdyžtak :D
Psal jsem že je to zamítnuté xd A vzhledem k tomu že EVGEN dostal Permu tak na to jebu xd sám to dělat nebudu @Rhenaya
Žádatel stáhl žádost.