Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban

KatieToxicaKatieToxica Člen
upraveno 2. June 2019 v Archiv

Jméno zabanované postavy IC: Katie Fox

Discord jméno zabanovaného: ☣ Katie Toxica ☣ #8805 (Na serveru discordu SWRP: Katie Fox)

Steamlink zabanovanéhohttps://steamcommunity.com/id/kaczka95/

Důvod banu: Opakovaný FailRP, konkrétněji neRPení PK

Den kdy mi ban byl udělen: 02/06/2019

Délka banu: 2 dny

Ban byl udělen od: Hatamašmatra

Proč jsem byl zabanován: Byla jsem zabanována za opakované nerespektování pravidel, jakým způsobem se má RPit po udělení PK.

Milý A-Teame,

chtěla bych se velice omluvit za to, že muselo dojít k takovému řešení. Informovala jsem se o tom, že to opakované nerespektování následovalo poté, co jsem dostala kick za FailRP. Bohužel pro mne jsem o tomto kicku netušila, protože se hra zatvářila jako při klasickém dropu ze serveru, nebo když dropne sám server. Prostě mne to odpojilo do klienta a nikde nebyla žádná hláška o kicku, jen mi to psalo "Server connection interrupted". Když jsem se poté omlouvala pár lidem OOC, že mi to spadlo a že se připojím a doerpíme to, nikdo mne o kicku neinformoval. Poté jsem se jen připojila a RPila dál. Vědět, že to byl kick, dám si pozor a změním své jednání, což teď, když vím, co jsem udělala špatně, také provedu.

Chtěla bych Vás tímto požádat o unban. Vím, že neznalost pravidel neomlouvá, ale jsem ještě relativně na GTA V a FiveM nová. Toto bylo mé první PK v životě, zároveň i první ban a větší přestupek vůči pravidlům serveru. Omlouvám se, že jsem to zaRPila špatně. Měla jsem vzato, že když dostanu PK několik hodin po únosu, že si mohu pamatovat alespoň útržky z toho, co se stalo x hodin předtím. V mém konkrétním případě se jedná o to, že jsem cvičila v posilovně a najednou komando několika lidí v černém, potom mi dali vak na hlavu a unesli. Myslela jsem si, že si pamatuji po PK to, že cvičím, to, že je kolem mne skupina lidí v černém, pak černo - okno - nemocnice. Další věc je, že když jsem s druhými únosci hovořila o tom, že mne nejspíše někdo předtím unesl také, byla to pouhá dedukce na základě toho, že jsem si (špatně) pamatovala, že ke mně v posilce někdo přišel, následně jsem poté v nemocnici zjistila diagnózu, že jsem po těle pohmožděná s lehkými řeznými ránami, to OKEY, mohlo se stát, že jsem třeba omdlela a jebla sebou do křoví, ale to, že jsem byla beze zbraně a telefonu mi přišlo divné, protože věci neztrácím, zase ano, dalo by se na to říci, že mne okradli poté, co jsem byla mimo, nebo jsem to prostě ztratila, ale i tak.

No nechci to dále okecávat. Jen chci říci, že mne to mrzí. O kicku jsem neměla tušení a pravidla RPní PK jsem si trochu přeformulovala z toho, jak to funguje v RL či třeba na jiném serveru, kde jsem dříve chvíli byla, což se omlouvám. A za poslední věc chci podotknout, že to byl můj první závažný prohřešek, moje první PK a můj první ban.

Děkuji předem za Vaší odpověď a za Váš čas.

S úctou a přáním krásné neděle

Katie

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.