Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban

Jméno zabanované postavy: Jordan Baker JR

Jméno zabanovaného: svobi

Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/profiles/76561198308813368/

Důvod zabanovaného: Porušení komunitních pravidel SWRP

Den kdy mi ban byl udělen: 16.7.2019

Ban byl udělen do: 23.7.2019 (7 dní)

Ban jsem dostal od: Cheap

Proč jsem byl zabanován: Byl jsem zabanován za porušení komunitních pravidel SWRP - nechal jsem se unést situací co se stala v RP a poté jsem nepřiměřeně reagoval v OOC chatu na discordu.

Poprosil bych o milost nebo alespoň zkrátit trest.

Milý A-Teame,

chtěl bych se velice omluvit za to, že jsem porušil komunitní pravidla serveru, stala se taková věc, že v RP jsme cítili křivdu a já se s tím nedokázal stále vyrovnat, v RP jsem byl poslán do vězení na 22let za pouhé dva dny a nechal jsem se tím rozhodit, poté dnes dopoledne jsem začal psát do OOC na discordu, že je nespravedlivá nadvláda PD nad nelegálkama. Abych konkrétně napsal komu jsem odepisoval na discordu tak to bylo hráči fenixx, který hraje za policistu a už nás vyprovokovali PD v RP psaním urážlivých slov na naše osoby do ooc chatu a také mixováním voice chatu. Nechtěli jsme podávat žádný report, protože víme, že každý může udělat chybu a jsme jenom lidi co dělají chyby a také proto že jsme si přišli zahrát a ne řešit reporty.

Vím, že jsem se nechal unést moc až situací, je to především hra a ne vlastní život, ale pouze jsem nezachoval chladnou hlavu a nechal se vyprovokovat a ujely mi nervy. Chtěl bych vás tímto požádat o unban. Jsem si vědom o porušení pravidel, což mě nijak neomlouvá, ale rpení na SW je jediné, co mě baví a také jsem zde poznal fajn lidi.

Děkuji předem za vaší odpověď a za váš čas, který jste věnovali téhle žádosti.

S přáním hezkého dne

svobi

Komentáře

• +1, každý někdy chytne nervy a myslím si že by ti mohlo býti odpuštěno.

GUM1KK

• +1 I mě to občas ujede, je to lidské :)

- Svědomity policista

• ShoSho Člen
    upraveno 16. July 2019

+1

Mily A-Teame,

rad bych se vyjadril na podporu Svobiho, ktery timto pozadal Vas o unban. Jde videt, ze ho zpusob jeho verbalni komunikace dnes dopoledne v OOC chatu na Discordu velice mrzi. Ac si myslite, ze si to zaslouzi, porad jsme jenom lide a muzeme se vytocit do nebeskych vysin. Musim se ho nyni zastat, nebot kdyz se stane situace, ktera Vas bezesporu mrzi, muzete reagovat utocne, ac v prvnich chvilich si neuvedomujete, ze tak cinite. Proto Vas prosim, abyste mu vyhoveli v teto zadosti. Hrace, kteri umi RPit potrebujeme. Budu rad, kdyz muj nazor vezmete vpotaz. Nikoliv, jako clena CSF, ale jako cloveka. Dekuji za pochopeni.

s pozdravem

Sho

• Byl Ti udělen předčasný unban, snad se stejná situace již nebude opakovat.

Tato diskuze je zavřená.