Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

ŽÁDOST O UNBAN

Discord: Kriminálka Česko#4731

Steam: https://steamcommunity.com/id/criminalpoliceczrepublic/

Jméno postavy: Daniel Rogers

Důvod trestu: Obcházení trestu

Délka trestu: Permaban

Datum udělení trestu: 17.5.2019, okolo 15. hodiny

Trest udělen od: Final Sequence (Mangement)

Mé vyjádření: Milý Admin-Teame, CSF, Managemente, předem bych se rád vyjádři k dané situaci a následně bych se rád omluvil.

Ve dne 15. května před udělením trestu se odehrála tato situace:

Policista si vypůjčil můj OP, aby zkontroloval můj trestní rejstřík, po té, co jsem odpověděl na většinu otázek, tak kolem mě projely dvě závodní Add-on auta a hra se zasekla (Pravděpodobně kvůli nedostatku paměti). Když jsem zkoušel jakkoliv hru "rozproudit", hodila se mi na lištu, od té chvíle ani nešla maximalizovat , usoudil jsem tedy, že hru vypnu přes správce úloh a zapnu ji znova, abych dořešil situaci s policistou. Dostal jsem se do hry, ale policista již na místě nebyl, proto jsem dále RP-il, že mi OP vrátil. Jel jsem na obhlídku po městě (byl jsem členem LSFD), následně jsem měl kolizi s policejním autem, které mi vjelo do cesty. Po krátkém konfliktu s policistou jsem ho požádal o jeho služební označení, že si budu stěžovat. Ujel. Po chvilce jsem ho našel a vyžádal jeho služební označení. On si vyžádal můj OP, ten jsem předložil, na místo dorazil policista, který mne kontroloval před "crashem" hry, řekl svému kolegovi, že má můj OP a že tohle je padělek, policista mě zadržel a odvedl do cely. Ve výslechové místnosti byl detektiv s právníkem, ptali se /DO JE OP PADĚLEK? Já jsem odvětil: /DO OP NENÍ PADĚLEK. Po chvilce jsem zjistil, že se detektiv neptal mne, ale kolegy, přišlo mi nespravedlivé, že někdo odpovídá proti mé vůli a proto jsem na to upozornil do OOC chatu, začla hádka a padaly vulgární výrazy. BYL JSEM POTRESTÁN BANEM NA MĚSÍC.

Sám do dneška nechápu, jak mě mohla napadnout následují pitomost a cítím se trapně, že vás prosím o milost za tento vskutku velký prohřešek proti pravidlům: Ten samý den, co jsem dostal ban jsem se pokusil připojit na druhou adresu serveru (Jelikož v dobu probíhala údržba na "game.swrp"- *tam jsem dostal ban* a "test.swrp" byla adresa, kde jsem neměl ban. Připojil jsem se tedy sem. Final Sequence mě potrestal permabanem za obcházení trestu.

DŮLEŽITÉ! Neberte toto prosím jako stížnost na FINAL SEQUENCE, jeho rozhodnutí PLNĚ CHÁPU, na jeho místě bych udělal to stejné. Tento článek je pouze žádost o milost ze strany A-Teamu.

ZÁVĚR: Plně si uvědomuji své chyby a souhlasím se všemi tresty, co mi byly uděleny. Jak říkám, je mi velice trapné vás prosit o milost za to, co jsem udělal na tomto serveru. Ale i přes to vás prosím, zvažte, zda by bylo možné mi z permabanu udělit dočasný ban, či unban.

Ještě jednou se velice omlouvám za své chyby a uvědomuji si, co špatného jsem provedl

S pozdravem A-Teamu, CSF, Managementu,

Kriminálka Česko

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.