Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Výroba zbraní & Ammunition

fenixxkofenixxko Člen
upraveno 8. August 2019 v Archiv

Už ako malého chlapca ma fascinovali zbrane rozoberať ich a skladať a venovať sa tomu. Vždy keď prišiel starý otec z práce venovali sme sa tomu, zbierali sme staré zbrane ktoré sme sa pokúšali opravovať a robili sme si z nich zbierku. Niektorí ľudia si k nám dávali zbrane aj opravovať skôr pušky alebo nejaké zbrane na lov. Po pár rokoch keď som bol starší sme začali už pracovať aj na iných zbraniach dá sa povedať že skoro všetky typy až od krátkych po automatické alebo ťažké zbrane. Po pár rokoch som sa tomu prestal venovať prišla iná práca iné záľuby a podobne každý to asi pozná.. V roku 2015 starý otec zomrel a sľúbil som mu že sa tomu začnem znova venovať tak som si otvoril firmu na výrobu, predaj a opravu zbraní.

Sídlo:

Pobočka:

Služby:

• Predaj zbraní
  • Vybavovanie zbrojných preukazov - Skupiny A,B,C
  • Predaj a inštalácia doplnkov na zbrane
  • Prenajatie strelnice
  • Zaškolenie v streľbe
  • Registrácia zbraní

Voz. Park:

Prác. miesta:

• Majiteľ - Jack Silva
  • Zástupca/Manažér
  • Predajca zbraní
  • Inštruktor
  • Pracovník

Informácie:

Takže aby som to objasnil ako by frakcia fungovala dá sa povedať že sú to 2 frakcie v 1. Výroba zbraní by sa robila v sídle je to lokácia Merryweather predtým by som si kúpil nejaké suroviny a potrebné veci na výrobu zbraní (napr. od Walther Industry nejaké železo a podobne ktoré by som si potom doviezol do sídla a začala by výroba je to iba v skratke ako by to prebiehalo...) Potom ako by boli zbrane vyrobené dodal by som ich do Ammunitionu v meste ktoré pobočky by tiež patrili pod frakciu. Takže by to fungovalo napr. ako PDM hrači by si museli zbraň objednať a ak by bola na sklade tak by sa im predala a nedalo by sa to už kupovať iba cez menu.

Napadlo ma k tomu ešte že aby bolo nejaké RP tak by sa policajtom dovážali zbrane, nelegálkam dovážali zbrane aby to nebolo proste všetko len cez menu ale nejak sa to RPilo ten dovoz kedže oni tie zbrane predavajú ale nevyrabajú takže nebudú mať nekonečno zbraní v sklade. (to je len nápad takto to byť nemusí)

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.