Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[ŽÁDOST] Galaxy Club [SCHVÁLENO]

upraveno 19. December 2019 v Archiv

Historie

Všechno to začalo už když jsem byl malej harant Shao Ming. Rád jsem míchal koktejly,nalíval drinky a hledal nové tváře do mého pouličního baru (tohle jsem už začal když my bylo 10-15 let). Můj otec Hao Ming se v mích 16 letech rozvedl s mojí matkou Mao Si a od té doby jsem začal bydlet s mojí matkou. Kvůli tomu jsem musel přestat s mojím pouličním barem a začít pracovat někde v továrnách a takhle se to se mnou táhlo do mých 22 let. Ve 22 letech jsem si ale uvědomil že tohle není věc u které chci skončit do konce života tak jsem se rozhodl že vezmu svojí matku a přestěhujem se do Ameriky do města Los Santos. Hned jak jsme přiletěli tak jsme se necítily tak bezpečně ale stačily 3 roky v klubu Vannila a hned jsem si zvikl ale furt mě tahalo svědomí že chci mýt něco svího tak jsem se rozhodl že z penězí které jsem si našetřil u Vannily tak si pronajmu a dám do pucu tento bar a v tuhle chvíli se mám lípe jak nikdy předtím.

Specializace

Tento bar se bude každý den otevírat v uvedených hodinách a bude se tam prodávat alkohol,nealko pití a bude se hlavně bavit ale může se tam dostat i něco nelegálního jako například drogy.

Bar

Hodnosti

Majitel: Já Shao Ming discord AlfrédPumpič#3948

Pravá ruka: hledá se

Šéf ochranky: hledá se

Ochranka: hledá se

Tanečnice/Tanečník: hledá se

Barman: hledá se

Komentáře

• Zdravím :) Děkuji za zaslání žádosti o společnost. Tvá žádost byla zaevidována. V případě schválení tě budeme kontaktovat pomocí discordu k dořešení detailů.

• Tvá žádost o společnost postoupila do dalšího kola. Prosím tě tedy dnes o dostavení do místnosti Žadatelé o společnost mezi 18-19:00 kde dořešíme zbývající detaily. Díky za tvůj zájem :)

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.