Crime.net
CRIME.NET
- Crime.net je zločinecká sít která začínala ve Washingtonu D.C.
- Hlavní zakladatelé byli: Dallas (Nathan Steele),
Bain, Hoxton (James Hoxworth),
Chains (Nicolas), Wolf,
- Crime.net se zaměřuje na prodej
zbraní, drog, nájemných únosů,
odstraňování konkurence a dalších
kontraktů
- Po tom co bylo na Crime.net
uvaleno podezdření po vykradení
“The First Word Bank” začali do
organizace nabývat další členové.
- Bain jakožto mozek všech
kontraktů nikdy nevycházel ze
svého úkrytu a dával si dobrý pozor aby ho FBI nemohla vystopovat. Bain jednal vždy přes prostředníka. Po té co crimet.net nabyl největší moci ve městě byl Bain v čím dál větším nebezpečí. Po dokončení kontraktu kdy Dallas a jaho banda dokonali to co potřebovali byl na Baina podniktut zátah, ale nebyli to jednostky policejního oddělení. Jednalo se o konkurenční organizaci která se snažila Baina dopadnout.
- Po dlouhém pátrání byl Bain nalezen v bývalé věznici někde v severním oceánu. Byl ve velmi kritickém stavu. Poté co Baina osvobodili podnikla Crime.net organization poslední heist na Bílí Dům. Našli tam dost informací o konkurenční organizaci najaté vládou.
- Bain bohužel na následky zranění umírá a crime.net se rozpouští. A však ne tak uplně. Dallas se přestěhoval z Washingtonu D.C. do Los Angeles kde se pokusí oheň Crime.netu opět zažehnout.
Požadavky: Pro zaměstnance Crime.netu permanentí VPN (kdyby nešlo tak bych jim to platil)
Firemní auto: Audi RS5
Safe na zbraně
Pozice:
Boss
Zástupce
Hacker
Pokročilý
Začátečník
Komentáře
Nežádáš si nahodou o mafii?
Žádám ale tohle se mi zdá víc smysluplnejsi protože mafie už tam jsou a něco jako tohle ještě ne myslím 😁🙂
Odemně máš NE
Důvod: Okopirovaný nápad frakce od Smajlo - napadlo ho to prvního má to originalně sepsané + už to i rpí takže asi tak
Okopírované od Smajlo
Takže za mňa tiež nie.
Takže poslouchej chlapečku, myslíš, že je normální od někoho jen tak kopírovat frakcí?! Asi určitě ne
Za mě tak tiež NE!
Já se potom co jsem so postl koukl do společnosti a nevěděl jsem to