[ŽÁDOST] Kresťanská cirkev (ZAMIETNUTE)
Kresťanstvo je už od nepamäti veľmi dôležitá časť ľudstva a preto by sme chceli aj do nášho mesta priniesť trošku viac lásky od Boha aby sa cítili občania nášho mesta lepšie a mali čomu veriť ak už v živote nemajú moc šťastia a takto sme už zachránili nespočetné množstvo ľudí, a keď hovorím my tak myslím pána Boha. Dúfam že naša žiadosť osloví mestskú radu. Boh s Vami.
Sídlo: -ako fara, tento dom
-ako svätý chrám, tento kostol
Náplň práce: -omše každú nedelu a utorok
-chystanie a robenie pohrebov (pochovávanie)
-akcie ako sú napr. svätá spoveď, krížová cesta, podla toho aké obdobie roka práve je
-a všetko čo ktomu patrí
Pracovné pozície: Pápež(ale ten až neskôr) (iba jeden)
Biskup(ten tiež až neskôr až keby sa pridá kostol aj do púštnej časti mesta) (iba jeden)
ArciBiskup (dvaja)
Kňaz (1-5)
Kaplán(keby sa spraví v meste nejaká kaplnka) (1-3)
Autá: Pre pápeža(toho by som chcel pridať až neskôr) Hummer Limusine
Pre Biskupa: Mercedes G serie
Pre Arcibiskupov a kňazov: Volkswagen Passat/ Skoda Octavia (čo viac vyhovuje mestskej rade)
Pre Kaplána: hociaky scooter
Ak by návrh prešiel poprosili by sme o jukebox do kostola+ nejake animacie na svatu omšu, zatial asi všetko.
Dopad na RP: Občania nášho mesta budú mať v čo veriť, budú mať možnosť sa pozhovárať s kňazom pri sviatosti Svätej spovede a dostať rozžehnanie a cítiť sa lepšie a vedieť milovať a verím že kriminalita v našom meste po pridaní našej frakcie klesne.
Členovia: Žiadateľ: steam: ficojezlodej009
discord: čierna bača
RP: Milan Hodge
Ak by návrh prešiel tak myslím že by som našiel správnych ľudí na túto prácu.
Dúfam že sa mestskej rade môj návrh zapáči. Prajem Pekný deň. S pánom Bohom.
Komentáře
Za prvé nič moc spísané.Za druhé tie auta ten Mercedes G ako nechápem...Auta sa frakciam nedávajú.Za tretie zbytočne tým budete zaťažovať dev team.Rpiť to môžete aj bez jobu.
aha, dakujem za nazor ale akoze rpit job knaza bez toho aby s toho mal niekto peniaze mi nepride moc rozumne
+je to len navrh veci tam mozem potom dodat a pomenit to este ja len chcem vediet aky by na to mal nazor dev team
Zdravím tě :) Ano dá se to provozovat i bez jobu. Již dříve to tu fungovalo a kostel žil z darů od návštěvníků.
aha, vám to nepride také že by to mohla byť aj frakcia sama o sebe? akoze ked som sa tak spätne na to pozrel tak tie auta okrem toho papežskeho by som dal preč aj ten dom lebo ten už niekto ma ale mne toto pride take že naboženstvo je na tolko dolezite aby to mohla byt aj frakcia sama o sebe, lebo teraz co tam je ten farar ten robi viac nelegalnej cinnosti ako legalnej
Nechceš to kvůli rp ale kvůli tomu aby jsi měl peníze :)
podle toho co tu píšeš tak jde jen o peníze auta apod.. já svojí frakci rpím i bez frakce bez problemů f9 máš.
Necitas co som napisal so predchadzajuceho komentaru? Ze ked tak na to pozeram by som vyšrtol tie auta okrem papežskeho a dal by som ine sidlo lebo hento už asi niekto ma. A ked nemam frakciu a peniaze tak nezoženiem nikoho kto by to išiel robiť somnou, a ty si rpiš aku frakciu?
V čem je náboženství důležité?
Myslím že som to dostatočne vysvetlil v mojej žiadosti a ak nechceš dodať nejaký rozumný komentár tak nepíš radšej nič, ďakujeem.
Zdravím, ako písal kolega toto je možné rpiť aj bez frakcie
Aha, tak to je super ako keby sa golds gym nedal tiež potom rpit bez frakcie
Ale Golds Gym je job lebo je to podnik a rozširuje to RP.A oni si ty vole nežiadaju Mercedes G aj vilu ty vole...Ako písal inkognitonaforum tebe neide o RP ale o drahé auta a peniaze....
Ale však som už povedal že nechcem tie auta ani vilu len to by tu niekto musel vedieť čitať