[SCHVÁLENO] Žádost o Unban
Discord jména: Váša #3034, Kalibrik #7515
Jméno postavy při které byl ban udělěn: Jackson Cooper
Důvod banu: RDM, NoFearRP, a neerpení činnosti
Vysvětlení: Přepadli jsme borce před bankou, který tam stál, spoluhráč při příjezdu na motorce a následném zastavení pronesl větu: naval vše co u sebe máš hajzle, po asi čtyřech vteřinách bez odpovědi pronesl další větu a to: pozdravuj v pekle sráči a spoluhráč vystřelil, poté přijelo PD, které vylezlo z auta a začalo na nás mířit, ale nic neříkalo, oba jsme měli v ruce zbraň a tak jsme začali střílet a následně jsme ujeli
PS: Od jiných hráčů mi bylo řečeno že se zde nemusí erpit /me prohledává z důvodu toho že je vidět progres bar, a když jsem byl jednou prohledáván od PD tak to také neerpilo, takže logicky to taky nebudu erpit protože mě údajně zkušenější hráč poučil a tu danou věc jsem viděl i v RP akci
PS2 Admin se ani nezeptal na tuto situaci druhé strany (nás) a všechno vyřešil se stranou poškozeného, a důvod byl že to vše našel v logu, logicky věci co si říkáme mezi sebou se spoluhráčem asi nejsou vidět v logu.
PS3 Klidně vše vysvětlíme konzultačně na Discordu jak s poškozenými tak i s adminy
Takže tímto si žádám o unban pro mě a pro Kalibrika kvuli tomu že ban byl udělen bez vysvětlení druhé strany a z důvodu toho že jsme žádné z pravidel neporušili.
Komentáře
Pecka, budeme mít tři dny BAN za něco co jsme neudělali, a pak to jenom smetete ze stolu, protože přece ten ban už je pryč :) Peckové chování ze strany A-Teamu, Admini neřeší věci se všemi co se na té věci podíleli a jejich výmluva je že si všechno našli v logu :) tleskám tomuhle přístupu. Tímhlé nemám namysli to že nikdo neřeší žádost, asi toho máte hodně, ale poukazuji na řešení věcí ohledně porušení pravidel kdy s náma vůbec nebyl ten problém řešen
Zdravím tě. Chápu tvé rozhořčení a přiznávám, že váš trest byl možná moc přísný. Nicméně si nemyslím, že z vaší strany došlo k nulovému pochybení. A není nutné se vyjadřovat takto ofenzivně. Vše se dá vyřešit v klidu i když to trvá delší dobu. Žádost o unban byla schválena a ban vám byl odebrán. Můžete se znovu připojit na server. Díky za pochopení