Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] NORP-Injured

Th3MontyTh3Monty Člen
upraveno 4. February 2020 v Archiv

Discord : Th3Monty#7252

IC Nick : Arthur Simon Flegenheimer

Dne 02.01.2020 v 17:40 jsem dostal ban za neerpeni zranění na 3 dny. Aby jsem to celé zhrnul jak to bylo přesně: Stál jsem cca 100 metrů od Italské restaurace kdy jsem seděl na motorce. Když v tu ránu do mě nabouralo auto kde seděl Mudr.Kufr v rychlosti podle Adminu 100vkou přitom na klipu jde videt 46mil/h.

https://www.twitch.tv/mudrkufr/clip/MotionlessSeductiveLocustAMPEnergyCherry

- Podle všeho když narazí auto v rychlosi 46 mil cca 70 km/h do zadniho kola by motorkar cukl do zadu a preletel prez auto nebo zustal na kapote auta. Motorkar používá motorkářskou výbavu kde má chrániče, korzet na páteř a kvalitní helmu. V nejhorším případě by motorkář byl s menším otřesem mozku a nějaké zlomeniny v nejlepším jen otřesen.

Duvod proc jsem nevolal zachranku, je ten, ze erpim cast Mafie, ktera ma svoje doktory a zraneni nebylo smrtelne, aby jsem nemohl pockat, nez prijede soukromi doktor.

Tímto žádám o unban protože jsem dostal přehnaný ban oproti ostatním co dostávají jen kick za 100x horší věci.

A podle meho je prehnane dostat 3 dny ban za to, ze jsem zraneny nasedl na motorku a odvezl si ju do garaze, zbytek jsem erpil tak jak by se erpit mnelo.

Komentáře

• DzardajsDzardajs Management
    upraveno 3. January 2020

Zdravím tě.

Tvůj trest byl zkrácen. Nyní si můžeš opět požádat o pohovor pomocí dotazníku.

S pozdravem

Dzardajs - SWRP Team

• Zdravím tě,

Tvá žádost byla přehodnocena a schválena. Tvůj trest byl zkrácen a nyní si můžeš požádat o pohovor.

V případě že se tato situace bude opakovat, budeme nuceni přistoupit k permanentnímu odepření přístupu.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.