[ZAMÍTNUTO] Advokátska kancelária - El Diablo & partners
Lore postavy - https://forum-archive.sideway.cz/subdom/forum/discussion/1172/el-diablo#latest
Po tragických udalostiach v živote Diabla získal právnu licenciu na prevádzkovanie praxe v štáte San Andreas. Účelom jeho podnikania bude priviesť spravodlivosť na miesta kde si to trúfne iba málokto. El Diablo sa rozhodol obhajovať ľudí, proti ktorým konali zložky law enforcement protiprávne alebo nesprávne.
El Diablo verí, že v meste je minimálne jeden policajt čo si zaslúži byť v base za zneužitie svojich právomocí.
taktiež zastupuje ľudí v rôznych prípadoch kedy si myslí, že voči nim bola spáchaná krivda. Jeho zmysel pre spravodlivosť v ňom vytvára až insomniackú dravosť po výsledkoch.
Verím, že právna kancelária môže priniesť pre role play na serveri mnoho či už súdy, návrhy na trestné stíhanie alebo získavanie informácií. Každopádne som trochu robil prieskum trhu a niečo také je dosť žiadané - aby nebol čisto môj subjektívny pohľad.
Role:
Advokát - El Diablo ( discord: majkolin )
Koncipient
Zapisovateľ
Interiér:
Poprosil by som dočasne k užívaniu office ktorý sa nachádza v rade domov pri pláži nedaleko Galdin Quay. Predpokladám, že sa na tento druh nedá dať zámok, no ak by sa dalo primontovať zámky aspoň na bránku vzadu a vpredu bolo by to mega (spolu 3).
Ja by som bol rád ak by sa dal poriešiť interiér v dome na severovýchode pri majáku - z dôvodu prenesenia časti RP aj mimo mesto plus sa to viac hodí k loru mojej postavy - tajomné miesto.
Ak máte alékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať.
Komentáře
+1 ... pravnik se vzdy hodi a majkolin je hodne aktivni :)
Navic majkolin neni vubec hloupej clovek a myslim si, ze ty zakony i dost ovlada :)
+1 Právnici sa hodia, majkolin je frajo, a hlavne oživenie RP mimo mesta, ak by bol interiér pri majáku
Zdravím,
Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení
S pozdravem,
Dzardajs - Staff tým SWRP