[ZAMÍTNUTO] Žádost o unban/zmírnění trestu hráče z_u_b
Zdravím, dnes (01/02/20) mi byl udělen z údajného mixingu, metagamingu a vědomého porušení pravidel.
Mixing - Byl mi udělen z důvodu užívání informací, které jsem se dozvěděl za postavu Chibs Telford, jakožto člen Sons Of Anarchy. Prý jsem až moc věděl o důvodu konfliktu mezi Sons a Bratvou. Všechny informace mi byli podány jak za postavu Chibs Telford, tak také za postavu John River. Věděl jsem proč jdou Sons po Bratvě, protože jsem informace dostal od člena SoA.
Metagaming - Prý jsem až moc přesně věděl, že k Bratvě patří Boris Vasilijev (darrgun), protože jsem s ním pár minut zpátky kupoval motorku. Poznal jsem ho podle celkového vzhledu, příslušnosti a hlavně, protože jsem na něj měl kontakt.
Vědomé porušení pravidel - Jistý powergaming, který jsem členům Staff týmu (snofix, svobi, zouhy) vysvětlil, že jsem se neřídil podle rozpoznávání hlasu, i tak me tento postih neminul.
Rád bych si o tomto problému promluvil, jeden hovor zde byl, ale myslím, že Stuff tým nepochopil, co jsem měl na mysli.
Děkuji
Komentáře
Zdravím,
Tvá žádost o zkrácení trestu / udělení unbanu byla zamítnuta bez možnosti odvolání. Po skončení tvého trestu si můžeš znovu zaslat přihlášku.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Staff tým SWRP