🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban

Evgen

Discord: Evgen#4876

datum udělení banu: někdy v této době minulý rok

Moje vyjádření: Zdravím vás, již rok mám zde na SWRP permanentní ban z důvodu adversitingu, uvědomuji si že adversiting je vážný přestupek a za ten rok jsem se opravdu poučil. V době kdy jsem ban jsem to neměl lehké, zemřel mi bratr na epileptický záchvat, bral jsem prášky proti úzkostem a depresi. Nechci to na tuto událost svádět a příjmám plnou zodpovědnost za tento čin a však posledních pár měsíců jsem měl opravdovou chuť na opravdové RP které se mi bohužel zatím nedostalo, zkoušel jsem hodně serverů, jak známé tak neznámé. V 99% připadů se na serverech mixovalo, metovalo a tak podobně. Z mé chyby jsem se poučil a již se nebude opakovat. Budu rád alspoň za přečtení do konce a nebo nějakou zpětnou vazbu.

S pozdravem

Evgen

Níže je můj plánoaný životopis postavy:

Denver se měl narodit 18.09.1980 ale byl narozen předčasně, narodil se přesně měsíc před datem tedy 18.08.1980 císařským řezem což vedlo k tomu že nebyl dostatečně vyvinutý a tak ho na pár týdnů umístili do inkubátoru a vlastně již od mala to byl takový velký problém. V 6 letech mu byla diagnostikována disleksie a to vedlo k šikaně na prvním stupni, šikanovali ho sousedé, spolužáci ale i učitelé. žil s tím až do 8. třídy což mu bylo 15 let. Toto období pro něj bylo opravdu horzné, jeho tátovi diagnostikovali ALS (Amyotrofická laterální skleróza), to je velmi váže neléčitelné onemocnění mozku které velmi rychle postupuje, za dva měsíce je z vás mrzák a za 4 měsíce už nemůžete ani mluvit. Do 2 let se na to umírá. Pro Denvera bylo težké se s tím srvonat protože již od malička byl jeho táta velkým vzýorem a hlavou rodiny. Ale necelý týden potom přišla dobrá zpráva kterou donesla Denverova mamka od doktora, byla těhotná. Denver si vždycky přál mít bratříčka. po dvou měsících rodině docházeli peněžní prostředky pro lékařské předměty pro tátu. jeho zpotřeba věcí v tomto období rapidně stoupla. Najednou táta potřeboval vozík, po tom hned elektrický no a takto to pokračovalo dál a dál. Maminka jako těhotna nemohla dělat žádnou fyzicky náročnou práci tak začala malířstvím, to jí opravdu velmi šlo a během 2 měsíců se z ní stala celosvětově známá malířka. Nyní už rodina mohla pro tatínka kupovat příšlušenství a táta měl rázem excelentní péči, ale to bohužel netrvalo dlouho 3 dny před máminým termínem porodu táta zemřel, ovšem toto rodinu nijak nepotopilo, byla s tím už od začátku smířená. Tatínek si vždycky přál svého syna pojmenovat Anthony a na počest táty mamka taky takhle syna pojmenovala. Denverovi přišel čas na vybrání střední školy, ale měl jasno, chtěl jít na obchodní akademii ale přitom jeho dětským snem bylo stát se hasičem, pořád ovšem tento sen pokračuje ale nechává si to na později, studium je pro něj přednější. Na příjmačky se Denver učil se špičkovím doučovatelem 5 měsíců dopředu a taky se to na něm velmi odrazilo. Stal se z něj šprt, v tuto chvíli šla disleksie stranou a on se na jeho vysněnou školu dostal, příjmačky udělal bez jediné chyby a ptoto také zkončil jako první, sice to byla soukromá škola ale to bylo Dneverovi jedno, už od přijetí bylo všem jasné že dostane stipendium a i kdyby ne, mamka měla dost peněz z umění. Vždy když Denver přišel ze školy šel si hrát s jeho bráchou a takhle to bylo celé dva roky dokud si nenašel přitelkyni. Byla to láska na první pohled, všechno klapalo, navzájem spolu zažili svoje poprvé, byly spolu 3 roky a už to vypadlo na svatbu ale jednoho dne když jeho přítelkyě jednou jela s tátou nakoupit, nějaký sedlák jim nedal přednost z prava a rozmašíroval je traktorem na kousky. To pro Denvera byl velký zásah a dlouho se z toho nemohl vzpamatovat. jednoho dne zkusil opiáty a ty mu hodně pomáhali, časem to ovšem přešlo a tak za čal brát dvojnásobnou dávku a tak se na nich stal závislím, to jeho máma dlouho nevědela ale jednou, když mu chtěla vyprat batoh do školy, našla tam krabičku plnou právě opiátů. V tuto chvíli nastupoval Anthony na základní školu. Denver byl na hodně odvikačkách a dokonce si jeho máma myslela že s tím přestal ale jemu to nedalo, po odvikačce to znovu zkusil a zase s tím začal o tomto se už naštěstí jeho máma nedozvěděla.Denver si začal hledat práci, sice měl vystudovanou obchodní akademii ale rozhodl se že půjde dělat dispečink pro integrovaný záchranný systém, byl totiž pořád zažraný do prácve u hasičů ale neměl na to tělo, již od mala byl trochu při těle ale rozhodl se že toto změní začal pravidělně cvičit a tatko celé dva roky. jeho brácha Anthony pořád říkával že se hrozně chce podívat do Los santos a to je velká změna od Texasu. Jak šel denza dnem Anthony už měl vystudovanou střední školu, úplně totožnou jako právě Denver. Anthony poříd básnil o tom jak chce žít ve velkoměstě, že se hrozně chce podívat do LS. jednoho dne když jeho máma přišla z hospody, našla na lednici papírek kde bylo napsáno: " Ahoj mami, moc tě miluju, ale texas mě začal štvát, odjel jsem do města mích snů, řekni to prosím Denverovi". Mámu to uplně zničilo, po dvou týdnech toto vzkázala Denverovi a Denver začal opravdu přemýšlet kam se mohl vydat, udělal si mapu a postupně začal zjišťovat že je pravděpodobně ve městě Los Santos. Denverova máma šla jednou na prohlídku k praktickému lékaři kde ji našli nádor v obou prsou a mozku. Lékaři udělali vyšetření a zjistili že nádory jsou rakovinotvorné. Bohužel se to našlo moc pozdě a máma měla jen dva týdny života. To se Denver dozvěděl přímo od nemocnice. Dostal se tak nízko že zase začal brát různá opiáty. Denver se zamyslel a řekl si že toto všechno jsou znamení od boha ať se vidá do Los Santos a najde bráchu. 2 týdny po tom co máma umřela letí do Los Santos kde jeho příběh bude pokračovat...

Komentáře

• Zdravím tě,

tvá žádost byla projednána a zamítnuta. Důvodem pro zamítnutí je chování neslučitelné s komunitními pravidly portálu SidewayRP.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.