Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/zkrácení banu

Dobrý den.

Dnešním dnem jsem dostal ban a proto píši tuhle diskuzi. Uvědomil jsem si svých chyb a byl bych velmi rád, kdyby se mi doba banu zkrátila. Svojí chybu uznávám a zároveň uznávám to, že jsem to, co jsem udělal, dělat neměl. Vím, že to bylo velmi nepřípustné a nekorektní vůči pravidlám serveru SWRP. Nemyslím si, že bych byl nějaký hráč, který má RP na té nejhorší úrovní. Sice jsem už pár problémů měl, ale z každé z těchto věcí jsem se ponaučil. Z chyb se člověk učí. Chápu, že bych mohl dostat klidně i permamtní ban. Po tom, co jsem si uvědomil, že SW je vlastně pro mě ten nejprioritnější server, bych rád na SW hrál i nadále. Plně chápu a respektuji staff team, který mi tenhle ban udělil a v žádném případě netvdím, že byl ban udělen neprávem. Nicméně jsem měl spoustu akcí rozerpených a velmi rád bych je dotáhl do konce a nerad bych je jich kvůli mé vlastní hlouposti vzdal. Samozřejmě už toto nikdy opakovat nebudu a budu komunitní pravidla plně respektovat, ještě více, než tomu bylo doteď. Byl bych tedy velmi rád kdyby Vážěný staff team zvážil můj ban a popřípadně ho o pár dní zkrátil.

Pěkný zbytek dne,

Váš Kufr ⚕

Komentáře

• To že si porušil pravidla a to že nemam čo robiť a preto čitam tvoju diskuziu je jedná vec. Ale zistil som jednu vec za môj krátky život a to že nikdy sa nevzdávaj a vždy sa zlepšuj potvrdilo sa mi to viackrát aj keď nie vždy dosiahneš svojho cieľa a keď so číta napr. Jarda bude vedieť :D ale tvoj príspevok je na NIČ lebo neviem prečo si dostal ban a nemôžem usúdiť či máš nárok na zniženie trestu alebo MILOSŤ od Jardy. Každy kto poruší pravidla musí niesť následky a ty to máš o to ťažšie lebo streamuješ a ľudia ťa nahlásia za každý preklep. Ja osobne s tebou nemám problém a ako povedzme ,,kamarát,, by som chcel s tebou ďalej RPiť nehovorím že nie. Máš dve možnosti 98% si počkáš alebo pôjdeš pekne do LSS a tam so Staffom vykonzultuješ a oľutuješ svoj čin a to sa bude brať ako poľahčujúca okolnosť dufaj a a a neviem :D pekný deň ja by som chcel aby si dostal unban +1 :kuprik:

• Děkuji za tvá poselství. Nemohu s tebou nic jiného než souhlasit :d

• Zdravím,

Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení

S pozdravem, 

Dzardajs - Head of Staff - SWRP

Tato diskuze je zavřená.