Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o Unban EVGEN

Dobrý den, před rokem a pár měsíci jsem se dopustil pravidla adversitingu a tímto se chci vyjádřit.

jako první bych chtěl začít upřímnou omluvou, omluvou pro lidi kterým jsem to poslal, omluvou pro adminy kteří můj přestupek řešili, omluvou pro DEV team že jsem jim v tu dobu neuznával plnou čest, neuvědomoval jsem si co je DEV a že museli být znechuceni mím přestupkem. Uvědomuji si že přestupek, který jsem udělal je velmi vážný ale opravdu rád bych dostal druhou šanci. Řekl bych že jsem se po tom roce a něco opravdu změnil a rád toho dokážu, na RP mám již přes 1400 hodin. Po té době, co hraji FiveM jsem si uvědomil co znamená dobrý server a ten váš je toho šablonou. Již jsem jednou o unban žádal, ovšem mi byl zamítnut a uvědomuji si že vás tímto asi jen obtěžuju, jsem pro vás další sériový hráč FiveM co u vás má ban ale chce dostat unban, ovšem udělam opravdu cokoli abych měl alspoň maličkou šanci si u vás opět zahrát, dokážu že si to zasloužím. Ješět jednou bych se chtěl opravdu upřímě z celého srdce omluvit všem poškozeným a nedělá mi problém se jim omluvit přes voice, jen vás žádám aby jste prosím znovu projednali mou žádost popřípadě mi dali vědět, co vše mám udělat.

S pozdravem

Evgen#4876

Komentáře

• DzardajsDzardajs Management

Zdravím,

Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení

S pozdravem, 

Dzardajs - Head of Staff - SWRP

Tato diskuze je zavřená.