Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o UNBAN

"Zdravím všechny,

Možná byste mě tu nečekali, ale po dlouhé rozmýšlení jsem se rozhodl, že si zkusím zažádat o unban. Jedná se o nick OASISS, na který jsem dostal permaban jak na herní, tak i na forum. (Proto tenhle nový forum účet)

Ban jsem dostal před více jak rokem (9.3.2019) od A-T. Nejsem si úplně jistý, zda všichni víte, proč jsem vůbec ban dostal. Šlo o to, že jsem se nepohodl s členy AT s mým stylem hraní Roleplayu, a taktéž sem porušil základní pravidlo: Powergaming a následně urážky na členy A-T po mém zabanování kde jsem nevydržel můj vztek, a nadával sem jim.

Důvod je jednoduchý, byl sem blb (neříkam že za rok se člověk změní), Důvod, proč sem dostal ban je výše vypsaný, to že jsem měl nemalé potyčky s pár členami A-T je pravda. které jsem už dále nevydržel a také jim nadával (ne jen členům managmentu).

Samozřejmě nesmím zapomínat na lidi jako je MichalPK / Final / Ololp / a pár dalších členů kterým sem nadával ihned poté co jsem dostal ban a nezachoval chladnou hlavu. Chtěl bych se Vám hluboka ze srdce omluvit za to jak sem se jako OASISS před rokem choval.

A proč chci vlastně unban? Zde je to jednoduché. Chtěl bych si prostě jít zahrát, mám nové nápady na RP (na svojí postavu), potkat nové lidi v RP a tak různě. Opravdu už nemám potřebu se v něčem šťourat a někoho urážet, abych byl upřímnej, tak mě lidi, se kterými jsem měl problémy, už nezajímají, a nemíním se s nima hádat a začínat s nima konflikt.

Samozřejmě je mi jasný, že ne všichni mě tu máte v lásce, ale i přesto si myslím, že bych tu šanci dostat mohl. Přece jenom je to nějaká doba a řekl bych, že se dost věcí změnilo. A můžu vám slíbit, že pokud mi dáte šanci, tak nebudu začínat žádné konflikty, chci si prostě jen v klidu zahrát. A jsem schopen příjmout i nabídku toho, že pokud bych dělal bordel, tak hned poletím do banlistu. 

Děkuji vám za případné ohlasy a doufám, že budou jedině pozitivní.

S pozdravem OASISS"

Hezký zbytek večera, OASISS

Komentáře

• Zdravím,

Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení

S pozdravem, 

Dzardajs - Staff tým SWRP

Tato diskuze je zavřená.