Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban..

QweeQwee Unconfirmed, Člen

Zdravím.

Minulý rok přesněji v Prosinci na mé jméno jsem streamoval, samozřejmě pod vlivem, a řekl jsem něco co jsem fakt vypustit nechtěl, samozřejmě taková věc by se už nikdy neopakovala, už nechodím na streamy pod vilvem alkoholu, řekl jsem něco co jsem fakt nechtěl říct, nevím proč to říkám až teď ale na svém starém účtě mám ban na discordu, pokud by to šlo brát jako omluvu těm kterých se to dotklo, nemyslel jsem to tak, je to sice půl rok skoro, měl jsem to udělat dřív, ano za vše si mohu sám, samozřejmě jsem neřekl nic špatného o tomhle serveru jen mě naštvala jedna věc, ano za tu věc si mohu taktéž sám měl jsem to řešit v klidu, tentokrát jsem se polepšil, a rád bych to nějak napravil, pokud bude ta možnost, rád bych jí využil, přeci každý člověk by měl dostat druhou šanci, Pokud by to bylo nějak možné rád bych zdě opět hrál.

Byl jsem zabanován na discordu taktéž odebrán přístup na server.

Discord nick: Qwee#8611

S pozdravem Qwee 😉

Komentáře

• Zdravím tě,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Qwee,

bohužel, tvé chování bylo v rozporu s komunitními a herními pravidly. Též se nejedná o tvůj první postih.

Z těchto důvodů je tvé odvolání zamítnuto.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.