Žiadosť o Unban na DC [Zamítnuto]
Zdravíčko, dnes v 19:26 mi bol udelený ban za TrashRP no jednalo sa o spamovanie twiteru. Išlo o to źe v twitery som spamoval konkrétny text, ACAB. Bolo to v zápale RPčka a odôvodnené to bolo tým že dvaja moji obľúbený členovia, ľudia s ktorými som mal fakt super vzťah v rámci RPčka dostali CK od Policajta ktorý na nich pri ich jazde na motorke nabehol autom. Veškerá spoločnosť z twiterru začala v tom čase akurát rozbiehať túto správu mierenú na PD, áno pridal som sa s tým že som mal v IC dosť závažný dôvod. Mrzí ma že to bolo otravné a otravovalo to RPčko ostatným a vkuse im to pískalo. Som si vedomí že to bol fakt trash a nie je to najpríjemnejšie keď niekto takto spamuje. Mrzí ma to bral som to ako IC vec, no tiež si uvedomujem že trest by za to nejaký mal byť. No Permaban mi príde príliš na to že som nemal do teraz žiadny problém s RPčkom, žiadny Warning ani ban. Ďakujem za prečítanie a dúfam že to nejak prehodnotíte.
Komentáře
+1
+1
+1
+1
+1
Jeden z těch fakt hodně dobrých hráčů co znám, uměl hodně dobře rpit a lidi jako on se jen tak nevidí.
+1
Zdravím tě, @TommyS,
bohužel, tvé chování které jsi předvedl na herním serveru portálu SidewayRP bylo více než nevhodné. Svým chováním jsi znepříjemnil tyto okamžiky několika lidem. Není v našem zájmu takové chování podporovat.
Z tohoto důvodu je tvé odvolání zamítnuto.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP