Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o unban [Zamítnuto]
Dobrý den, chtěl bych zažádat o sundání banu na Discord SWRP. Ban jsem dostal permanentní a dnes. Důvod banu je, že jsem opakovaně za sebou psal na twitter "ACAB". V minulosti jsem nebyl nikdy trestaný ani varovaný za podobnou věc. Velice se omlouvám, připojil jsem se k vlně "spammerů" a neuvědomil jsem si následky. Nikde jinde než na SWRP nehraju a proto mě to strašně mrzí, že jsem dostal permu. Chtěl bych se omluvit za svoje chování.
Děkuji za odpověď
MartinCZ_58
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
+1
+1
Zdravim,
to co si predviedol bol totalny trashRP, ktory nechceme vidiet na serveri. Iba doplnim, ze si to napisal 16x. Svojim spravanim kazis RP inym hracom. Kto nemysli, zaplati. Na druhej postave si mal byt PD, ktore ma ist prikladom ostatnym hracov.
UNBAN zamietnuty.
S pozdravom,
Royalko
Zdravím,
k tomu spamování nazvaným "trashRP", neměl jsem k tomu žádný OOC důvod, bylo to rozhodnutí mojí postavy, že se k tomu přidá. To, že moje druhá postava měla být PD s tím nemá žádnou souvislost dle mého názoru, šlo čistě o IC rozhodnutí. Rozhodně jsem neplánoval kazit ostatním lidem RP, prostě šlo o malý IC protest formou twitteru. Uznávám svojí chybu, že jsem se nechal unést a napsal jsem to 16x, ale hold už to nezměním, mrzí mě, že za tento přešlap je rovnou bez varovaní permanentní ban. Můžu Vás ujistit, že své chyby lituji a to dost.
Každopádně děkuji za vyjádření k mé žádosti a přeji hezký den,
MartinCZ_58
Zdravím tě, @MartinCZ_58,
bohužel, tvé chování které jsi předvedl na herním serveru portálu SidewayRP bylo více než nevhodné. Svým chováním jsi znepříjemnil tyto okamžiky několika lidem. Není v našem zájmu takové chování podporovat.
Z tohoto důvodu je tvé odvolání zamítnuto.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP