Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádám o unban. Zabiják Bean - Crips - Událost 13.05.2020. [Zamítnuto]

zabijakbeanzabijakbean Člen
upraveno 18. May 2020 v Archiv

Dobrý den,

v dne 13.05.2020 jsem byl zabanován z důvodu TrashRP a NVL. Teď vám vysvětlím, jak jsem se do té eRPé akce zapoutal. Předem se omlouvám za mojí gramatiku.

Jednoho dne, v hoodo crips, jsme se rozhodli to, že pojedeme do nějakého klubu. Je li jsme ve 3 aut. Měli jsme velké guardian auto nějaké offroad a normální pro gangstery. V OffRoad aut nám někdo napsal "pomoc, fízlové nás chytli + GPS Pozice" (nebo něco podobného). Někdo v autě kde jsem byl i já, řekl že tam jedem, jedeme jim pomoct. Já jsem s tím souhlasil z důvodu toho, že bych chtěl pomoct homiemu. V té době jsem si neuvědomil OOC i IC, že se může něco stát i mě. Měl jsem jeden úkol (svůj, měl jsem ho jenom já, říkal jsem si to jen v duchu). Ten úkol byl, že bych chtěl pomoc mým Homiem. Tak jak jsme byly trošku pod EMS, tak jsme 3 z guardian auta vystoupily a šli jsme za LSPD a našema homiemama. Já jsem tam doběhl první a začal jsem odlákavat LSPD na mě, aby se koukaly jen na mě či na mí homie, kteří vystoupily také. Chtěl jsem aby ti naši homies utekly, ale jak říkám, v tu dobu, jsem si neuvědomil OOC aji IC, že se mi něco může stát, nebo-li NVL. Poté mě pořád dvě PD říkaly že mám jít pryč. Šel jsem pryč, poslouchal jsem je, měl jsem k nim i respekt. Poté jsem si chtěl popovídat z mým homiem, který byl v autě LSPD zatčen. Chtěl jsem se ho zeptat na jednoduché otázky (např. tak co? jak se vede? nějak to vyřešíme. atd...). Poté mě LSPD vyzvali k sundání šátku. Šel jsem trochu do zadu, jelikož jsem nevěděl na koho to PD mluví. PD šlo zamnou a já jsem napsal příkaz ./em usnava šátek (vše co bylo na záznamu @martaslive) poté jsem omylem přeskočil plot a poté jsem to už napsal správně. Sundal jsem si šátek a v té době, tam přijede Guardian auto a najede k PD (ke mě a dvou LSPD/LSSD). LSPD/LSSD začnou střílet po autě, auto jede k EMS, tam se otočí a jedou zpět, berou zbraně a střílí po LSPD/LSSD, jeden homie trefil mě, eRPil jsem zranění a v té době mě zatklo bezdůvodně jedno PD (měl jsem střelnou ránu v rameni + jsem krvácel). Poté členové crips zažali jet pryč (asi do hoodo) a já řeším tu střelnou ránu. A poté jsem byl převezen do EMS (byl jsem pořád v ambulanci spoutanej a nešlo mě vidět). Byl jsem v sanitce, psal jsem i do LOOC že jsem v té sanitce, aby mě vzaly také, nikdo si toho nevšiml. Poté jsem napsal ještě jednou jak LSPD/LSSD odjížděli, pořád nic. Napíšu to ještě jednou a všimne si toho člen GSF (Grove Street Family). On zaerpí že otevírá dveře (sanitka byla otevřená) a že mě bere. Poté jsme utekly poschodech pryč a zaerpil že mi rozbijí pouta. Poté jsem si sundal vše modré a rychle jsem běžel do EMS aby mě ošetřily. Nikdo tam nebyl, tak jsem si to zaerpil sám (/do přichází místní a koukají na ránu, atd..) šel jsem dolů z EMS napsal jsem členovy CRIPS ať mě příjde vyzvednout. * Poté jsme to začali řešit v Admin Čekárně. *.

Děkuji jestli jsi to přečtete či mi odpovíte. Nevidím v tom žádný TrashRP či NVL ode mě. Možná to NVL trošku ano, ale jak říkám. Neuvědomil jsem si to OOC aji IC (neměl jsem u sebe nic nelegálního ani zbraň, nebo čím bych mohl ublížit někomu.)

Děkuji za pozornost.

Zabiják Bean. Člen CRIPS.

Komentáře

• Zdravím tě, @zabijakbean,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Dobrý den,

děkuji za odpověď. Budu čekat a koukat pořád.

Děkuji za pochopení. Zabiják Bean.

• Dobrý den, chtěl bych se zeptat, tak jak to bude s tím unbanem ?

• Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak to tedy bude. Jelikož už čekám 3 dny a nemám co dělat. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli mi neodepíšete jestli se mi to zamítnulo, nebo příjmulo.

Děkuji za pochopení.

• Zdravím tě,

chování, které jsi předvedl na místě a za které jsi byl potrestán bylo proti pravidlům portálu SidewayRP. Postih který ti byl za tvé chování je adekvátní k tvým činům. Odvolání je tedy zamítnuto.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.