Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o UnBan nebo snížení trestu - Lumar [Zamítnuto]

LumarPlaysLumarPlays Člen
upraveno 27. May 2020 v Archiv

Nick na discordu: !LumarPlays#5555

Nick ve hře: Jakub Pospíšil (Postava, která byla v RP akci), Maxim Grigory Bogdan (postava v Bratvě), James Garcia (Sheriff,Detective, Senior Deputy)

Důvod banu: TrollRP,TrashRP

Zdravím, rád bych se vyjádřil k banu, co mi byl včera udělen. Jak už psal Deejjvv, který byl taktéž součástí akce, tak jsem pod jeho Žádost napsal svůj názor. Ještě napíšu samostatnou žádost. Včera kolem 22:00 mi byl udělen ban na 7 dní, za udajné ,,TrashRP a VDM". Jedná se o RP akci, při které jsem já byl jakožto spolujezdec v autě, které jsme v RP odcizili. V autě jsme jezdili po městě a jelikož rpím postavu, na odlehčení. Mám samé seriozní postavy, co si nezažijou moc srandy (sheriff, bratva), tak mám tuhle postavu už tak 2 měsíce a dělám lidem na gymu RP. Protože, když příjde tlustej člověk, který mluví zasekaně jako robot, tak se mu lidi logicky budou smát. Proto chodím na gym a snažím se jim udělat RP a dělám si ze sebe srandu, aby se lidi třeba i pousmáli. Jenom za tuto postavu jsem dostal už +- 5 repů a bylo mi řečeno, že je to fakt originální nápad a že to rpím dobře. Včera, když jsme odcizili to vozidlo, tak jsme jezdili po městě. Poté jsme našli na gymu Wolfika a Gnoma. S těma začlo nějáké RP. Ty si k nám sedli do vozidla. Já poštěl IC písničky a jezdili jsme po městě. Když jsme jezdili po městě, tak jsme našli u PD Fufinku. Ona protáčela gumy, tak oni si mysleli, že chce závody, tak za ní jeli. Já stále pouštěl jenom hudbu. Poté tam někdo řval ,,udělej pit manévr". Poté se do ní nabouralo. Já seděl stále v autě. Snažil jsem se RPit co nejvíc umím. Dával jsem do toho opravdu hodně. Každá moje RP akce spočívá v tom, že se ze sebe snažím vydat to nejlepší co umím. Poté, co Gnom odběhl po bouračce pryč, tak se Fufinkaa naštvala a začala podávat /report. Jen bych rád řekl, že report dávala jen na něj a když jsem se dnes podíval na stream, tak říkala, že ani nechce aby ten ban dostali ostatní, co byli ve vozidle, ale jen ten, co neerpil injuries. On zaběhl za roh a neerpil to. To chápu, ale nevidím důvod v tom, že bychom měli dostat ban my ostatní tři, když jsme to rpili tak, jak jsme měli. Včera jsem neměl nějak náladu to sepisovat, protože jsem byl docela smutný, že jsem nic neudělal a dostal jsem ban ještě na takovou dobu.. Nemám zapotřebí dělat troll a nějak ,,trollit" server. Server SWRP je zatím nejlepší, na kterém jsem kry hrál a nedělal bych takovéhle blbosti. RP hraju už hodně dlouho, mám na něm přes 2 000 hodin a opravdu nemám zapotřebí, nějak trollit na velkých serverech. Na SWRP už jsem přes půl roku a aktivně na něm hraju od rána do večera každý den. Nevím, jak to přežiju bez RP na SW 7 dní 😃. Souhlasím určitě se Staffem, že to byl trash, ale nemyslím si, že bych za tuto RP akci měl dostat ban, když jsem tam pouze seděl. Ano, sice jsem nezastavil RP akci, ale ono se to dá těžko zastavit, když ten člověk chce něco udělat, tak mu to těžko vytknete.. Chybu si uznávám a uvědomuji. Hned, až se napojím na server, tak tuhle postavu vymazávám a nebudu už pokračovat v tomhle RP. RP akci jsem RPil jak nejlépe jsem uměl. V nemocnici jsem byl alespoň 30min,což je déle než Fufinkaa. Když se kouknete na záznam, tak utekl jediný Gnom a myslím si, že je docela blbý, dávat ban i ostatním lidem, co se zůčastnili ,,RP akce" a nemohli jí nějak zastavit. Nechci, aby ste to brali jako ,trolling". Fakt jsme to nechtěli rpit za účelem trollingu, ale pro pobavení hráčů. Moc mě to mrzí a doufám, že si mojí žádost alespoň přečtete, přejí hezký zbytek dne a případnou odpověd - LumarPlays

Komentáře

• Aragorn_CZAragorn_CZ Člen
    upraveno 24. May 2020

Nick na discordu : Aragorn_CZ#4123

Jestli se k tomu mužu vyjadřit,tam musím souhlasit s lumarem.Myslím si že erpil svojí postavu dobře a bez žadnych chyb.Viděl jsem na streamu u Fufinky jak do ni najebali a jeden vystoupil z auta a neerpil, ale za tohle by neměli pikat všichni ale jen ten daný jedinec.

• Georgiiik_Georgiiik_ Člen
    upraveno 24. May 2020

Nick na discordu : Georgiiik_#0750

Ak sa k tomu môžem vyjadriť, tam musím súhlasiť s LumarPlays. Každý tam rpil svoju postavu dobre a bez žiadnych chyb. Iba ako som videl ako sa na streamu chovala Fufinka + ako do nej najebali a jeden vystúpil z auta. Tak za to by mal pykať iba ten daný hráč a nie všetci.

• Jojo... jak píše Lumar a jak jsem již sám napsal do svého topicu.. Souhlasím sním . . .

• Nick na DC: M1ask#0001

Souhlasím s Lumarem. Nevím, proč by měl být trestán Lumar, když on byl pouze spolujezdec a celou RP akci nemohl ovlivnit.

• Nick na DC : DECRO#0961

Jak již někdo zmiňoval,

Nevím, proč by měl být trestán Lumar, když byl pouze spolujezdec a celou RP akci nemohl ovlivnit. Tudíž naprosto souhlasím s Lumarem.

• Zdravím tě, @LumarPlays,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• +1

• DARVINDARVIN Člen
    upraveno 24. May 2020

Nick na discordu : †DAR℣IN²†♡#5627

Souhlasim 1+

• +1

• Zdravím tě, @LumarPlays,

tvé jednání bylo v rozporu s herními pravidly portálu SidewayRP a postih který ti byl za to udělen je adekvátní.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.