Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Smash unban ? [Zamítnuto]

upraveno 24. May 2020 v Archiv

Dovod banu: "porusenie komunitnych pravidiel"

Po 4-5 mesiacoch som sa skusil pripojit na SWRP discord, bol mi odopreny pristup. Po nejakom "patrani" mi bolo povedane ze som hrubo porusil komunitne pravidla, no ked som sa spytal na dokazy, neboli mi poskytnute, ani viac info ohladom situacie.

Nejak mi to nevychadza vzhladom na to ze som poslednych 4-5 mesiacov na swrp nehral, a celkovo som nehral RP. Pokial som nejakym sposobom porusil komunitne pravidla (ktore som dokonca davnejsie prekladal a spisoval este s Kwandarom..) tak sa ospravedlnujem, no na nic take si nespominam.

Tymto ziadam o unban, vzhladom na to ze mam zaujem hrat na swrp, koli urcitym osobam.

Best regards.

Komentáře

• Zdravím tě, @SebastianSmash,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravim,

takze si nepamatas slova, ktore si pisal o SWRP na inych discordoch?

S pozdravom,

IDGAF

• upraveno 12. May 2020

Nie nepamatam, rad by som videl pripadne screenshoty, kedze prepdpokladam ze sa jedna o vec XY mesiacov naspat. Preoze v momentalnom stadiu to je len "on povedal ze ja som povedal".

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 24. May 2020

Zdravím tě, @SebastianSmash,

předem se omlouvám za delší dobu, po kterou bylo toto odvolání v řešení.

Tvé odvolání podstoupilo evaluaci a bylo rozhodnuto. Výsledek je popsán níže.

Tvé chování bylo v rozporu s komunitními pravidly portálu SidewayRP. Otevřeně řečeno, snaha o poškození portálu, jeho komunity a členů vedení projektu. Z těchto důvodů ti byl permanentně odepřen přístup na portál SidewayRP a ze stejných důvodů ti bude odvolání zamítnuto. Bohužel, tvé dřívější chování je neslučitelné s komunitními pravidly, na kterých jsi se podílel. Což je mimo jiné i fakt, který jsi nezapomenul podotknout, i přesto jsi však neměl problém s jejich porušením.

Resumé: Zamítnuto

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Mrzi ma akurat jedna vec, ze nebolo mozne poskytnut ziadne dokazy ohladom situacie, len slova bez podkladu, ktore boli pouzite koli personal reasons a nie pre "dobro komunity" s ktorym sa tu stotoznujete. Pekny zbytok dna.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.