🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban/ zkrácení banu - ^Feeling Dizzy?#9009 [Zamítnuto]

upraveno 27. May 2020 v Archiv

Zdravím předem všechny členy A-T a taktéž všechny co jsi tady tohle právě čtou

Před necelou hodinou - dvě - mi byl udělený ban za Toxicitu, šikanování a taktéž mixování peněz na 10 dní, když jsem se dostavila do Live Staff Support, zdělily mi vše co bylo na mě, uznala jsem chybu a začala jsem si v tu dobu uvědomovat, že to nebylo správné, ale snažila jsem se ukázat, že se dá RPit něco i jinak než se RPilo doposud, uznávám, že jsem byla toxická, že jsem zvýšila hlas, ale nikdy bych jsi nedovolila šikanovat někoho, když sama znám jaký je to být šikanován, nedávno co RPil kluk, který se dostal do Bratvy, napsala jsem mu s větami "Nebuď z toho bad, není potřeba se takhle nervovat nad někým, když to nemá cenu, protože nikdy nepochopí, že i někdo kdo stále nemutuje tak může RPit pořád dobře" pomohla jsem mu na pár dní zase začal RPit, ale mrzí mě , že nedávno pak odešel.... Protože to začalo opět, mrzí mě naopak to , že se najdou lidi, kteří udělali i horší věci a já jsem mezi těmi, kteří dostali ban. Jsem ráda, že vůbec můžu nebo teď mohla hrát na serveru SWRP, jelikož mi to dalo dost, naučila jsem se tu naopak plno věcí, jak RPit tak i v CSF Teamu ( Community special Force )mi to dalo plno věcí a naučila jsem se chápat, některé věci i jinak než doposud, ať už tohle píšu a dopadne to jakkoliv jsem ráda, že tu můžu hrát a že jsem mohla potkat skvělou komunitu jaká je, najdou se lidi jaký jsou, ale nejde nebýt toxický napořád celý život, nikdo není milonovej, že neřekne sem tam slovo. Já si uznávám svojí chybu, že jsem asi byla toxická z mých rodinných důvodu, ale snažila jsem se vysvětlit pouze svůj názor atd... Dotyčný člověk co na mě podal report, tak se mu chci taktéž omluvit za to jak jsem se zachovala, není to tím, že bych toho daného člověka šikanovala, protože bych si to nedovolila, ale pokud si to myslel chápu to, tímto chci říct, že se taktéž omlouvám za mixování peněz, delší dobu jsem to neudělala a byla jsem si vědoma, že to byla blbost tímto chci říct, že chci aby bylo vše v pořádku, jelikož jsem ještě nikdy nedostala ban, maximálně jsem byla jednou obeznámena, za to že jsem byla toxická na opět dotyčného člověka, který už dříve na mě podal ticket, chápu, že to byla z mojí strany strašná hloupost a že jsem neudělala správnou věc, tímto si chci zažádat o unban popřípadě o zkráceni banu..... Pochopím, když mi tohle bude zamítnuto, jelikož si to pravděpodobně zasloužím, ale ráda bych si zarpila bez žádných chyb, ale hold to někdy nejde, chápu, že jsem toxická na všechny strany, ale tímto se chci omluvit všem na které jsem kdy byla toxická a pro příště se budu krotit jak jen to jde. :)

Tímto vám přeji všem příjemný zbytek dne a hezké prožití Corony. :)

Předem taktéž děkuji, za odpověď tomu kdo se ujme tomuto. :)

S pozdravem,

^Feeling Dizzy🌹

Komentáře

• Zdravím tě. @Feeling_Dizzy,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Ahoj,

ačkoliv nevím co se konkrétně stalo a co přesně mělo tuhle příčinu, taktéž bych se rád vyjádřil. Chápu, že jsi si uvědomila svoje chyby a taktéž musím uznat, že je to správné. Ovšem bohužel, za vše, co uděláš, budeš nést i následky. Konec konců to, co si udělala, již neovlivníš a nevrátíš zpět. Maximálně můžeš udělat to, že to již příště neuděláš, neboť jak sama píšeš, poučila jsi se. Co se konkrétně toxicity týče - Všichni chápeme že ne každý je pozitivní a usmívá se na svět, ale zároveň musíš chápat to, že existují nějaké pomyslné meze, přes které když přejdeš tak už je to zkrátka příliš. (mimo to by jsi tyhle meze měla znát z úrovní hráčů nejlépe, protože si byla členem CSF týmu). Takové meze má bohužel dost málo lidí a málo kdo ví, kde je třeba přestat. Chápu, že není každý den posvícení, ale zároveň musíš nést zodpovědnost. Mimo to sám mohu říci, že nejsi vždy, jak ty říkáš, toxická, ale někdy, co si budem, ti zkrátka něco ujede.

Zároveň mi nepříjde úplně logické své činy argumentovat tím, že lidé dělají horší věci a ty musíš patřit mezi ty, kteří za to ban dostanou. Osobně tedy nemám zkušenosti s tím, že by měl někdo nějaký bypass a dostal by za něco ban, nacož jiný ne. Také jsem se tam dočetl i něco ve smyslu toho, že jsi měla v reálném životě rodinné potíže a nebylo ti to úplně příjemné. To samozřejmě také velmi dobře chápu, nicméně kdykoliv si můžeš dát od RP pauzu a nějakou tu dobu neerpit, nebo zvolit druhou možnost a tou je to, se naučit ovládat své emoce a mít je pod kontrolou, což taktéž umí dost málo lidí.

To je asi vše co bych chtěl říct.

Pěkný zbytek dne, Kufr.

• Ahoj, nemyslela jsem ve zlém smyslu, že oni dělají a já patřím mezi ty co mají ban, tímto sem se chtěla samostatně i omluvit všem na které jsem byla toxická, ale co jsem se dívala, tak s dotyčným člověkem, jsem dlouhodobě ani nemluvila a předtím taky ne... jsem toxická to si uznávám, chápu, že jsou určité meze, chápu to... jsem poučená ze svých chyb co se týče mixování peněz již to bylo dávno co jsem to udělala a za tu dobu jsem to neudělala už vůbec... Protože jsem si řekla, že to asi dobré není... poté byla toxicita, která udělala rozruch v private callu, která je na sw... a spousta lidí to pravděpodobně i dosvědčilo, že já toxická jsem, ano jsem, ale šikanu jsem nikdy neprováděla, nikdy bych si to nedovolila už jenom z toho důvodu, že nejsem taková, že já šikanuju lidi... toť moje slova k tobě

měj se hezky :) hezký zbytek dne

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 27. May 2020

Zdravím tě, @Feeling_Dizzy,

tvé jednání bylo v rozporu s herními a komunitními pravidly portálu SidewayRP a postih, který ti byl za to udělen, je adekvátní.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.