Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

davissmendavissmen Člen
upraveno 26. May 2020 v Archiv

Zdravím chci vyřešit jednu věc ohledně SWRP. Asi tak před měsícem jsem prošel pohovorem a měl jsem WL pak jsem musel jet zrovna mimo město abych tátovi v Olomouci pomohl s věcmi byl jsem tam docela dlouho a přijedu domu po měsíci a mám ban na discord server a nějaký ban na fivem píše mi to trashRP trolling a chtěl bych to rád vyřešit je to nedorozumění jelikož nevím jestli za to může můj menší brácha ale jak vidím co vám tady dělal tak se za něho omlouvám protože dokonce přes můj ůčet psal nějakému snofixovi a ano je mi to líto když on dělal na serveru blbé věci ted mám změněné heslo od PC windows tak už by se to nemělo opakovat sledoval jsem vaše strory na IG SWRP a opravdu jsem byl rád že jste rozšířily sloty těšil jsem se moc a stalo se to co se nemělo rád bych s vámi vyřešil v klidu budu rád když zareagujete na tuto zprávu.

Komentáře

• Zdravím tě, @davissmen,

tvé chování bylo v silném rozporu s herními i komunitními pravidly portálu SidewayRP, za což ti byl permanentně odepřen přístup na portál SidewayRP. Každý člen komunity je odpovědný za svůj účet i přes fakt, že na něm může hrát někdo jiný. Abych to konkretizoval, je irelevantní zda na tvém účtu hrál tvůj bratr, tvoje sestra či tvůj kamarád, stále se jedná o porušení pravidel za které bude odepřen přístup tvému účtu a tím i tobě.

Tvé odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Ano o této informaci vím že já jsem zodpovědný za svůj účet to znám a já se chci zeptat jestli aspon mohu znovu projít formulářem a pohovorem a takhle si udělat znovu WL byl bych rád když mi vyhovíte

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.