Žádost o zmírnění TRESTU/ Popřípadě unBAN [Zamítnuto]
Nick na discordu : Deejjvv#5379
Nick ve hře : Marquis Arkwood ( Postava v Grape Street ) , Michal Novak ( Postava za kterou jsem byl zabanovaný ) , Oleg Seriozhenka ( Postava kterou mám v Bratvě )
Důvod Banu : Údajný trolling, Trash RP, VDM.
Popis situace : Já a vlastně Kuba Pospíšil ( Lumar ) jsme si vzali auto, Lumar IG pouštěl hudbu a jezdili jsme v autě. Potom jsme potkali dva týpky který chtěli někam hodit tak jsme jeli a Lumar pořád nechával hrát hudbu. A po chvilce co jsme jeli jsme potkali Fufinku ( Anastasiya Nikolayevna ) která chtěla očividně ICčkově závodit protože protáčela koly jak jsme kolem ní projeli. Tak jsem se otočil a že tedy dáme nějaký závody. Což bude myslím vidět i na záznamu streamu který Fufinka měla. A já jakožto ten řidič jsem se jí dost držel za zadkem na mostu kde je kousek bývalá stanice LSPD, A vlastně pak se mi sekla hra ani pořádně nevím co se stalo a najednou jsem najel na Fufinku a narazil do ní, na streamu je vidět jak jsem byl fakt kus za ní, jeden frajer myslím že se jmenoval Gnom, ještě se to řešilo na Discordu tak prostě začal řvat "Udělej Pit manééévr" přitom já jsem nic takovýho nechtěl. A na tom streamu je vidět jak jsem byl fakt kousíček od ní. A pak jsme si samozřejmě vysekali. Ale na tom streamu bylo jak jsme fakt nárazniky byli kousíček od sebe, a pak jsem i psal do Localu že "Miluju ty NPC" protože se jak se to seklo tak z mýho pohledu jak se mi to seklo. Tak do mě prvně vrazilo to NPC a pak najednou jsem údajně najel do Fufinky a chytli jsme smyk a tak se vysekali . . . A pak prostě z ničeho nic vystoupil týpek. Který nám řekl do Voicu "No nic hoši, já zdrhám" a prostě utekl a je to vidět i na tom záznamu. Ale není tam slyšet to. Co říkal, ale já a Lumar jsme všechno patřičně RPili a já jako vždycky jak RPím. Tak všechno RPím do detailů. Ty dva černochy Gnom a nějak TheWolf1k jak se jmenovali. Ani ICčkově ani pořádně OOCčkově neznáme poznali jsme je až trošku potom na discordu kde jsme řešili tu sitauci... Ale na druhou stranu když se na to takhle koukám. Tak si prostě myslím že můj ban a taktéž Lumarovo jsou docela neoprávněné. Souhlasím se Zouhym co mi řekl. Že jsem tam v tom byl. Ale na druhou stranu zase já nemohu za to. Že prostě jeden týpeček na kterýho Fufinka dávala report. Tak že to nakonec odneseme i my za normální autonehodu se kterou byla v pohodě i Fufinka a všechno RPila stejně jako my s Lumarem. A sice jsme měli postavy ty dva špekouny... Ale nemělo to být nijak troll nic. Ale je to něco jako když si týpek vytvoři rusa, tak taky RPí přízvuk. Tak my jsme RPili takové hlasy jaký byli a vadu řeči trošičku protože to byli "Češi" tak jsme to RPili tak jak jsme to RPili... Ale žádný bordel a podobné situace se nám nikdy nestalo. A tohle je můj první ban který jsem takhle na SideWayi dostal, beru to co mi vypověděli admini se kterými se to řešilo. A to že jsem tam stím týpkem byl. Ale neuznávám to že to byl VDM a Trash RP... prostě jsme závodili a vysekali se.. A chápu že týpek tam prostě řve " Udělej PIT manévr udělej udělej" Tak že to pak vypadá blbě. Ale já neměl v plánu udělat žádný PIT nic.. a vypověděl jsem to tak taky Zouhymu. RPím už přes 4 roky začínal jsem na SAMPech na jednom z prvních RP serverů co v tý době byli. Myslím si že RPím fakt dobře, a lidi co mě znají tohle můžou potvrdit. A fakt by mě nikdy nenapadlo udělat nějaký PIT a hlavně Trollit. Neudělal jsem si WL na to abych trollil ale abych mohl normálně RPit protože SW je jeden z mála serverů kde se dá fakt kvalitně RPit, a nepíšu to jen kvůli tomu že chci popřípadě unban nebo zkrácení trestu. Ale já říkám věci tak jak jsou. A kdybych nějaký PIT udělal. Tak se k tomu přiznám, ale adminům i tady vypovídám jenom pravdu. A nelžu... když už se takhle něco řeší tak můj styl není lhát. To fakt můj styl není.. Takže doufám že se tato situace opět začne nějak řešit a vyřeší se v pořádku. A píšu to až druhý den potom co jsem dostal ban jelikož v noci už jsem na to neměl náladu a byl jsem naštvaný. A psal to i lidem do Bratvy a tak a byl trošku Toxic za což se omlouvám ale měl jsem v tu chvílí takovou náladu ale nepsal jsem nic hroznýho jen že to bylo těžce neoprávněné... Už nechám nejspíše se vyjádřit někoho z A-Teamu. Zatím přeji hezký zbytek dne.
Komentáře
Nick na discordu : !LumarPlays#5555
Jestli se k tomu mohu taktéž vyjádřit, tak musím souhlasit. Já byl pouze spolujezdec, který pouštěl písničky. Neměl jsem za potřebí to nějak trollit, nebo tak něco. Prostě tohle jsou takové postavy na oddych. RPím seriozně. RPím bratvu a Sheriffa. Nemám zapotřebí dělat troll a nějak ,,trollit" server. Server SWRP je zatím nejlepší, na kterém jsem kdy hrál a fakt bych nedělal takovéhle blbosti. Jak psal Deejjvv, tak jsme patřičnou RP akci rpili tak jak jsme měli. Na SW už hraju docela dlouho a věnuju mu každý den celý den. Souhlasím s tím, že to byl TrashRP, ale zároveň si myslím, že to nebylo zas tak nic velkého, protože jsme v autě seděli a rpili tak, jak jsme měli. Gnom sice odběhl, tak to chápu, ale my s Deejjvvem jsme RPili. Jelikož pořád RPím seriozní RP, tak jsem si asi před 3 týdny udělal tuhle postavu vždy na oddych. Když po celém dnu, se switchnu a zaerpím si tuhle postavu, která je dělaná pro to, že budu chodit do gymu a mluvit jako robot, přičemž se mi lidi budou smát ,,co děláš v gymu", ,,Jak to mluvíš".. Tak prostě chci dělat RP i nějákým vtipnějším způsobem těm lidem na gymu, aby se alespoň trochu zasmáli. Jsem spíše smutný, než naštvaný, protože si 7 dní nemám kde zahrát. A na jiných serverech fakt hrát nebudu.. Chybu jsem si já a myslím, že i Deejjvv uvědomili. Moc mě to mrzí, ale myslím si, že by se trest mohl alespoň zmírnit. Chápu, že to byl trash, ale dá se říct, že my jsme tam moc velký trash nedělali. Snažím se pokaždý RPit co nejlépe umím, aby měli lidi okolo lepší náladu. Děkuji moc za přečtení, případou odpověd, hezký zbytek dne - Lumar
Nick na discordu : Aragorn_CZ#4123
Jestli se k tomu mužu vyjadřit,tam musím souhlasit s Deejjvv.Myslím si že erpil svojí postavu dobře a bez žadnych chyb.Viděl jsem na streamu u Fufinky jak do ni najebali a jeden vystoupil z auta a neerpil, ale za tohle by neměli pikat všichni ale jen ten daný jedinec.
Zdravím tě, @Deejjvv_,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Deejjvv_,
tvé jednání bylo v rozporu s herními pravidly portálu SidewayRP a postih který ti byl za to udělen je adekvátní.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP