Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o prověření banu [Zamítnuto]

ScHonzikScHonzik Člen
upraveno 4. June 2020 v Archiv

Ahoj, dnes v 3:56 ráno mi byl udělen ban (PERMA BAN)

Ale to by nebyl problém kdybych zde uvedená pravidla opravdu porušil :NoFearRP , NVL ,FailRP, Metagaming, Mixing

U celé RP akce bylo několik lidí z naší frakce které mi to mohou celé dosvědčit dokonce, i PD které zasahovalo u dané akce.

A vůbec pravidlo mixingu když hráč co na mě report podal, sám během erpení v nemocnici napsal cituji´´/do NECHCI ABY JSI DOSTAL BAN JEN SI NA TO DÁVEJ BAHCHA ´´ btw jméno hráče Taj0.

Nepsal bych jsem ale bohužel nemůžu odepsat appeal <message> na zprávu bota který mě o celé věci informoval protože nejsem na stejném discordu jako on

Kdyby to šlo prosím unban na discord došel bych do vedení a celou věc vysvětlil popřípadě bych si sebou vzal pár svědků od nás z frakce kteří by mi to dosvědčili popřípadě třeba i nějakého borce od PD co byl v tu dobu v CPZ.

Plus jsem si všiml že na záznamu z jeho streamu kdy mě reportoval tak mě reportnul za věci za které jsem už byl potrestanej.

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.