Žádost o prověření banu [Zamítnuto]
Ahoj, dnes v 3:56 ráno mi byl udělen ban (PERMA BAN)
Ale to by nebyl problém kdybych zde uvedená pravidla opravdu porušil :NoFearRP , NVL ,FailRP, Metagaming, Mixing
U celé RP akce bylo několik lidí z naší frakce které mi to mohou celé dosvědčit dokonce, i PD které zasahovalo u dané akce.
A vůbec pravidlo mixingu když hráč co na mě report podal, sám během erpení v nemocnici napsal cituji´´/do NECHCI ABY JSI DOSTAL BAN JEN SI NA TO DÁVEJ BAHCHA ´´ btw jméno hráče Taj0.
Nepsal bych jsem ale bohužel nemůžu odepsat appeal <message> na zprávu bota který mě o celé věci informoval protože nejsem na stejném discordu jako on
Kdyby to šlo prosím unban na discord došel bych do vedení a celou věc vysvětlil popřípadě bych si sebou vzal pár svědků od nás z frakce kteří by mi to dosvědčili popřípadě třeba i nějakého borce od PD co byl v tu dobu v CPZ.
Plus jsem si všiml že na záznamu z jeho streamu kdy mě reportoval tak mě reportnul za věci za které jsem už byl potrestanej.
Komentáře
Já u toho byl a celá akce byla failRp ze strany hráče, který nahlásil scHonzika.
Akoby pokial dobre viem tak vyjadrenie Managmentu SWRP bolo že si problémový hráč a už v minulosti si všimli ako RPíš :) Takže asi si si tú permu zaslúžil ;)
No kdo se baví s tebou ? Když si sám podělal několik únosů a neerpil si fear borec ti u krku držel nůž a ty si mu flusal do ksichtu....😀
Zdravím tě, @ScHonzik,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
+1 souhlasím s Honzíkem... Rpím už nějakou dobu s Honzíkem a sice dělal kraviny, ale nikdy neporušoval pravidla.
Jak říkám jsem schopnej podložit důkaz a mám i svědky dokonce jedno PD to má nahrané
A ještě bych chtěl dodat jelikož na to jsem zapomněl že za věci NoFearRP , NVL ,FailRP, jsem byl ve vedení z toho jsem NVL a NoFearRP obhájil tím že jsem okolo motelu měl 3 plné auta spojenců a kdyby se něco nepovedlo tak by tam dojeli a ochránili mě. Metagaming, Mixing Jsem schopen podložit že se nic takového neudálo mám svědky Chtěl bych jen unban na discordu abych mohl dojit do live staff support roomky a celou věc prostě vysvětlit
+1 pravidiel sa držal, aspoň čo som snim rpil ja.
+1 ban by som mu možno aj dal, ale určite nie permu. Mal tam možno pár chýb pri RPení niečoho ale žiadny človek nie je bezchybný
Děkuji vážím si tvojeho názoru...
A ještě bych chtěl dodat jelikož na to jsem zapomněl že za věci NoFearRP , NVL ,FailRP, jsem byl ve vedení z toho jsem NVL a NoFearRP obhájil tím že jsem okolo motelu měl 3 plné auta spojenců a kdyby se něco nepovedlo tak by tam dojeli a ochránili mě. Ale i tak jsem dostal napomenutí za 1. rp akci kdy jsem byl unesen kde jsem přiznal svou chybu a za 2. kde jsem přiznal že to z mé strany blbost byla.
Zdravím tě, @ScHonzik,
tvé odvolání podstoupilo evaluaci a bylo zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP