Žádost o zkrácení - unban [Zamítnuto]
Zdravím,
Bohužel mi byl udělen PERMA BAN za využívání registraci nové postavy. Ačkoliv jsem si vědom toho, že to byla chyba, která mě stojí a nejspíš bude stát trvalý zákaz vstupu na SIDEWAY. Tak se to i tak zkusím nějakým způsobem objasnit. V důvodu se objevilo i to, že mělo u mě docházet k bugování peněz přes kufr auta, ale to není pravda. Doopravdy z mé strany jsem využíval pouze registrace nové postavy za účelem zisku peněz. Ale ohledně toho kufru, tak u toho nedocházelo k žádnému porušení pravidel. Souhlasím s tím, že ban mám právem, ale s čím nesouhlasím je doba banu. Tento prohřešek se objevil u vícero lidí a měli kratší trest v podobě banu na 1 týden. Respektuji vaše rozhodnutí, ale rád bych si tímto zažádal o zkrácení banu. Byl to na SW můj první prohřešek a mrzí mě, že ihned mi byla udělena PERMA.
Předem děkuji za odpověď.
cauvole#9618
Komentáře
Zdravím tě, @cauvole,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @cauvole,
využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě je tvé odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP