Žádost o unban [Schváleno]
Dobrý den,
především bych se chtěl omluvit všem lidem, kterým jsem zkazil zážitky z RP, opravdu dlouho jsem o tom přemýšlel a dost mě to mrzí. Dále bych se chtěl omluvit za svoje chování, které nebylo úplně vhodné a nechal jsem se jednoduše unést. Myslím si, že svůj trest (cca 1 měsíc), který jsem si již odpykal je dostatečný za to, co jsem udělal (napsal jsem 16x do IC twitteru ACAB). Strašně moc mi chybí SidewayRP, podle mého názoru je to nejlepší CZ/SK server, nahrál jsem tady přes 500 hodin čistého RP. Hrál jsem na více portálech, ale nikde to není tak dobré, jako tady. Ale hlavně mi chybí moji staří dobří známi, se kterými jsem rpil každý den skoro 12 hodin denně. Jsou to lidé, kteří opravdu dobře umí rpit a nikdy jsem se s nimi nenudil, je mi líto, že jsem se s nimi ani nemohl rozloučit a strašně rád bych se k nim vrátil a pokračoval v našich společných příbězích. Bohužel už nemohu změnit minulost, toho co jsem udělal vážně lituji, udělal jsem to bez jediného pomyšlení na následky v zápalu RP. A proto prosím o odpuštění a zrušení mého permabanu.
Děkuji a přeji hezký den všem, kteří moji žádost čtou
MartinCZ_58
Komentáře
Zdravím tě, @MartinCZ_58,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MartinCZ_58,
tvé odvolání bylo přijato. Doporučuji ti se pro příště držet pravidel a nedělat podobné akty.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP