Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení - unban [Zamítnuto]

cauvolecauvole Člen
upraveno 4. June 2020 v Archiv

Zdravím,

Bohužel mi byl udělen PERMA BAN za využívání registraci nové postavy. Ačkoliv jsem si vědom toho, že to byla chyba, která mě stojí a nejspíš bude stát trvalý zákaz vstupu na SIDEWAY. Tak se to i tak zkusím nějakým způsobem objasnit. V důvodu se objevilo i to, že mělo u mě docházet k bugování peněz přes kufr auta, ale to není pravda. Doopravdy z mé strany jsem využíval pouze registrace nové postavy za účelem zisku peněz. Ale ohledně toho kufru, tak u toho nedocházelo k žádnému porušení pravidel. Souhlasím s tím, že ban mám právem, ale s čím nesouhlasím je doba banu. Tento prohřešek se objevil u vícero lidí a měli kratší trest v podobě banu na 1 týden. Respektuji vaše rozhodnutí, ale rád bych si tímto zažádal o zkrácení banu. Byl to na SW můj první prohřešek a mrzí mě, že ihned mi byla udělena PERMA.

Předem děkuji za odpověď.

cauvole#9618

Komentáře

• Zdravím tě, @cauvole,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @cauvole,

využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě je tvé odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.