Žiadosť o znovuudelenie prístupu na SideWayRP [Schváleno]
Zdravíčko,
Po dlhšiom premyslení môjho priestupku som si uvedomil že moje chovanie a konanie bolo dosť neadekvátné a otravné tudiž by som sa chcel ospravedlniť veškerým ľudom čo zažili ten twitter spam. Tak pred mesiacom mi bol udelený ban za spamovanie twitteru, v tej dobe ma to dosť zaskočilo no po ulynutí nejakej tej doby som si uvedomil že to bolo vážne nepríjemné a otravné pre väčšinu hráčov. Od tej doby som hral na viacerých serveroch no neustále mi to neprišlo ani z časti kvalitné RP ako tu, veľmi som si tu to RP užíval, tú kvalitu, aj tá perfektná schopnosť PD, tie výsluchy a podobné. SideWay mi dosť chýba a celková velká časť komunity. Už je od toho tak mesiac a myslím že je to dostatočný čas na to aby som si to hlavne uvedomil a vedel že takéto konanie do budúcna už nebudem opakovať. Neskutočne rád by som si zahral znovu na servery opätovne si zopakoval RP s niektorými ľudmi a podobne, preto žiadam o udelenie novej šance a zrušenie permabanu. Budem rád za prečítanie a prehodnotenie.
Pekný deň prajem, TommyS :)
Komentáře
Zdravím tě, @TommyS,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @TommyS,
tvé odvolání bylo schváleno. Doporučuji ti nadále konat pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP