Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Premium Deluxe Motorsport [Zamítnuto]

hoffikhoffik Člen
upraveno 25. June 2020 v Archiv

Zkrácená historie

Premium Deluxe Motorsport, je firma známá převážně pod přezdívkou PDM. Byla založena místním recividistou Simeonem Yetarianem v roce 1998. Po několika letech kdy velmi úspěšně podnikal v oblasti prodeje luxusních vozidel, si na něj posvítila místní FIB pro podezření z páchání vážných trestných činů, které se pak na konci roku 2018 ukázali jako pravdivé. Pan Yetarian zmizel v srpnu roku 2018 a nebyl od té doby spatřen. Díky jeho usvědčení jeho firma propadla městu a čeká se na investora, který by tento legendární podnik mohl znovu otevřít.

"I tell you what, my boy, you tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be."

-Simeon Yetarian

Kde se PDM nachází?

Nachází se u křižovatky mezi Adam's Apple Boulevard a Power Street (viz mapa)

Prostory firmy

Proč druhou firmu na prodej aut?

Je to jednoduché, většina podniků potřebuje mít svou zdravou konkurenci, průběžně měnit cenovku aut, dávat slevy atp. - tohle přesně dosavadní Luxury Autos dělat nemůže a vlastně ani logicky nemusí - nemá konkurenci co by jí k tomu dotáhla. Zkráceně je hlavním důvodem konkurence a možnost normálních hráčů pracovat v podniku kde se prodávají auta.

Členové a posty

Majitel - John Pablos (hoff ik#0001)

Manažer - IC domluva

Prodejce - IC domluva

Dopad na RP

Jak už jsem se zmiňoval, hlavním důvodem pro žádost o tuto frakci byla převážně konkurence. Dopad na RP této frakce si myslím je prostý - díky tomu, že přijde konkurence pro Luxury tak se budou průběžně hýbat ceny aut, budou padat slevy na auta, firmy budou muset někdy jít na minimální cenu jen aby si udrželi svoje zákazníky na své straně. Nemluvě o tom, že v PDM budou moci pracovat normální hráči, nejen hráči s (IC) ruskou národností. Dále si myslím že by mohla nastat jakási spolupráce s podniky, avšak to nedokážu předpovědět. V budoucnu bych rozhodně chtěl často pořádat nějaké závody atp.

Požadavky

-Job jako takový nechám čistě na Dev týmu, se kterými bych pak komunikoval případné lokace různých míst

-Přidat šatník do kanceláře

-Kdyby byla možnost, přidat na zadní vjezd nějakou bránu

-Zámky nejlépe na všechny dveře co tam jsou (asi 4 dveře, 2 kanceláře a 2 ven)

Last Word

Předem děkuji za přečtení až sem, budu moc rád když moje frakce bude vybrána. Co se mě ještě na závěr týče, tak pokud by někdo měl otázku jak to budu stíhat s PD jobem, tak nebudu a proto kdybych byl vybrán tak bych po několika měsících dal u PD výpověď.

Pokud by nevyhovovala lokace PDM zde, tak by se dalo asi vymyslet něco jiného, avšak upřímně nevím kde jinde se dá najít nějaký MLO interiér, jelikož co jsem hledal tak jsem našel pouze nechutné YMAPY a to si myslím, že úplně asi není záměr přidávat na server. (Avšak kdyby byla možnost nějakého pěkného místa v Sandy tak bych se tomu určitě nebránil - moje postava je z Texasu, tak by tam i víc seděla🤠)

Kdyby měl kdokoliv ze Staffu či Dev týmu otázku, rád odpovím.

Přeji hezký zbytek dne všem co to dočetli až sem! 🤠

hoff ik#0001

Komentáře

• Edit: Zapomněl jsem tam dopsat, že bych v budoucnu taktéž rád prodával bazarové vozidla, které bych od hráčů vykupoval (stejně jako to má třeba Mosleys)

• Zdravím tě, @hoffik,

prodejnu PDM chceme ponechat automatizovanou tak, jak funguje nyní. Žádost je tedy zamítnuta.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.