Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

BuchtičBuchtič Člen
upraveno 11. June 2020 v Archiv

Zdravím, před cca 4 měsíci jsem dostal permanentní zákaz na server z důvodu opakovaného combatlogu. Za ty 4 měsíce jsem si uvědomil, že to, co jsem dělal, bylo silně v rozporu s RP pravidly. Za ty 4 měsíce jsem nahrál na RP přes 300hodin a troufám si říct, že jsem se v RP dost zlepšil. Myslím si, že 4měsíce jsou dostatečná doba trestu, abych se poučil z chyb co jsem dělal, což jsem se poučil a už to nikdy nemám v plánu opakovat. Rád bych zase zavítal na váš server, protože byl pro mě a pořád je ze všech serverů, kde jsem hrál ten nejkvalitnější a nejzábavnější server, kde mě bavilo nejvíce erpit. Předem díky za vyjádření, Buchtič

Komentáře

• Zdravím tě, @Buchtič,

tvé chování, jaké jsi předvedl nejen při řešení incidentu za který ti byl udělen postih, bylo v přímém nesouladu s komunitními pravidly portálu SidewayRP. Z tohoto důvodu je tvé odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.