SWIXTY -žádost o unban a nebo zkrácení banu. [Zamítnuto]
Discord: SWIXTY#4999
Důvod banu: Přehazování peněz z postavy na druhou
Datum banu kdy byl udělený: 16.06.2020
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobrý den, dne 21.6.2020 žádám o unban nebo o zkrácení doby banu.
Dne 16.6.2020 jsem našel bug který jsem párkrát využil, jedná se o vytváření nových postav a následného poslání začátečních peněz na hlavní postavu. Svůj čin si uvědomuji a chci za něj nést následky, ale jelikož mi udělený trest přijde natolik vysoký tak žádám o snížení trestu a to na dobu 1,5 měsíčního banu. Po vykonání bugu jsem byl poslán do Live Staff Roomky na discordu ale jelikož už bylo kolem 1:30 ráno a já byl dost unavený tak jsem to offnul. Bug jsem vykonával s jedním týpkem který mi o bugu řekl. Nevím zda li se chce též odvolat, no více méně vím že už nic takového nechci nikdy udělat, a tohoto činu lituji. Rád bych se chtěl opět někdy podívat na server, jelikož na serveru hraje komunita lidí která mi už teď chybí.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji za přečtení mého omluvného odkazu.
Moc se omlouvám za můj provedený čin.
Přeji hezký den!
SWIXTY
Komentáře
Zdravím tě, @SWIXTY,
využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením komunitních zásad portálu SidewayRP. Nejen že jsi svým činem jednal neférově vůči ostatním hráčům, ale též jsi svým chováním mohl narušit ekonomiku serveru.
Bohužel v tomto případě není možné odvolání schválit.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP