Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu nebo o unban - Anubis [Expirováno]

AnubisAnubis Člen
upraveno 26. June 2020 v Archiv

Zdravíčko,

rád bych zažádal o zkrácení trestu, tohle je můj první ban a uvědomuji si svoje následky co jsem spáchal a co jsem udělal za chybu, neměl jsem být toxický bohužel se tak stalo v tu danou chvíli na mě byl vyvinut tlak a já jednal jako bych v klidu nikdy nejednal. Uvědomuji si následky a byl bych rád kdyby mi byla udělena milost a ban se aspoň zkrátil nebo zrušil, do budoucna se budu snažit svůj toxický názor vtlačit zpět a neříkat ho na povrch a nechat si ho jen pro sebe, popř. napsat ticket a řešit to rozumě.

Na závěr bych chtěl říct že nejsem takový povahově jak někdy vyzní v chatu (arogantní) ve skutečnosti ten kdo mě zná ví že jsem hodnej kluk, ale bohužel někdy když mám nervy nejednám vůči jiným lidem správně. Omlouvám se všem z A-TEAMU za to jak jsem se zachoval a velká omluva patří Melince na kterou toxicita byla směřována, zachoval jsem se špatně a uvědomuji si to.

PS: Melince jsem se již omluvil a moji omluvu příjmula.

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.