Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žiadosť o unban - MaXaR [Zamítnuto]
Zdravím, pred tromi-štyrmi mesiacmi som dostal permanentný ban za používanie crosshairu. Uvedomujem si že tento priestupok je vážny a vysoko som znevýhodnil ostatných hráčov. Je to veľmi vážny čin a je to neprístupné. Veľmi toho ľutujem a takto sa ospravedľnujem Staff-Teamu a hráčom ktorých som týmto mojím činom postihol. Prečo žiadam o Unban? Veľa mojich priateľov hraje na SWRP a ja by som sa k ním rád pridal. Taktiež somnou neboli nikdy nijaké iné problémy a dovolím si povedať že RPím dobre. Je to skoro pol rok od môjho banu tak si myslím že by ste mi mohli tento môj čin odpustiť a dať mi druhú šancu. Tudiž ešte raz sa ospravedlnujem, a žiadam o možnosť sa vrátiť na tento server. Ďakujem za prečítanie! :)
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @MaXaR,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MaXaR,
využívání externích programů udělujících ti výhodu nad ostatními hráči je hrubým porušením komunitních pravidel. Bohužel jsem tvé odvolání neshledal jako dostatečné.
V aktuálním stádiu je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP