Lhaní ve Formuláři Metík ツ#8888 ( Nejde mu zaškrtnout Žádost o UnBan ) [Zamítnuto]
Ahoj, Jsem Metík a udělal jsem obrovskou chybu z které jsem se poučil a již ji nezopakuji. Napsal jsem do dotazníku nepravdivý věk a to přesněji 15 let, které mi nejsou je mi pouze 13 let jak jsem napsal v prvním dotazníku. Ze své chyby si beru příklad, že člověk se učí na svých chybách. Tudíž já se poučil, a už nikdy nebudu nikam lhát o svém věku nebo pod. Děkuji že se na to přišlo od teď vím že se vážně, na vše přijde a já udělal obrovskou chybu... Udělal jsem to protože, jsem si myslel že když budu mít větší věk, tak budu mít větší šanci se na váš server dostat a podívat. Ale teď už vím že do byla blbost a kravina. Chci se vám neuvěřitelně moc omluvit za to že jsem takovou chybu udělal, ale z vaší strany pochopím když mi žádost o UnBan nepotvrdíte, kvůli tomu že jsem celou dobu byl s totožněn s tím že když budu do dotazníku lhát budu i potrestán. Předem Děkuji moc za vyjádření🙂.
Komentáře
Zdravím tě, @Metík,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Metík,
v tvém případě došlo k několikanásobnému porušení komunitních pravidel. Bohužel, nepravdivé údaje jsi neuvedl pouze do dotazníku pro whitelist statutu, ovšem následně též do dalšího oficiálního dokumentu. Doporučuji ti vzít si z tohoto postihu ponaučení, neb s poctivostí nejdál dojdeš.
Je mi tedy líto, ovšem tvé odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP