🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.
Žiadosť o unban [Zamítnuto]
Ahoj,
asi pred polrokom som dostal permanentný ban na portál sideway. Konkrétne za bugovanie peňazí cez regsiter. Už v ten deň, čo som dostal ban, tak mi bolo ľúto a začal som všetko ľutovať. V tej dobe som bol hrozne chamtivý a chcel som mať všetko a to hneď. Teraz mi je to veľmi ľúto a už vôbec nechápem ako som to vtedy mohol spraviť. Za posledný polrok, čo som dostal ban tak som sa každý jeden deň zlepšoval v RP a teraz by som to chcel ísť zase skúsiť na sideway.
Ospravedlňujem sa, pokiaľ vás otravujem, viem, že máte dosť práce. Keby som dostal unban, tak by som sa začal chovať slušne a poctivo ako všetci. Veľmi sa ospravedlňujem a je mi to vážne veľmi ľúto. Ďakujem za prečítanie.
discord: sammy#2095
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @sammy,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @sammy,
zneužívání chyb, či tzv. bugů je hrubým porušením pravidel a zásad portálu SidewayRP. Zároveň mohlo tvým aktem dojít k narušení ekonomiky herního serveru.
Z těchto důvodů je tvé odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP