🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Chyba FiveM [Zamítnuto]

LitulWeazulLitulWeazul Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Dobrý den,

Žádám si o Unban, Hrál jsem na brachovym pocitaci na mym steam ucte (ktery je linknuty k memu discordu), jenomže bratr má na vašem Serveru Ma perma ban za trolling a na disu za ''Odcházení Perma Banu''. Ja jsem se zkusil pripojit na server, ale ukazalo mi to, ze mam permu, protoze ve FiveM je ban na pocitac a ne na účet. Potom jsem šel na vlastní počitač a dostal jsem PM od SWRP bota, že jsem byl banned za ''Odcházení Perma Banu'' Já jsem na vašem serveru mel nahrano asi 15 hodin a nejakou poradnou RP akci jsem ani nemel (nekritizuju server) abych udelal neco, za co bych mel permu, zadny FailRP atd. Jsem nikdy neřešil

Předem Děkuji.

Weazul.

Komentáře

• Zdravím tě, @LitulWeazul,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @LitulWeazul,

je mi líto, ovšem každý hráč je odpovědný za svůj vlastní herní účet. Dále, obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel a zásad portálu SidewayRP.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.