🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.
Chyba FiveM [Zamítnuto]
Dobrý den,
Žádám si o Unban, Hrál jsem na brachovym pocitaci na mym steam ucte (ktery je linknuty k memu discordu), jenomže bratr má na vašem Serveru Ma perma ban za trolling a na disu za ''Odcházení Perma Banu''. Ja jsem se zkusil pripojit na server, ale ukazalo mi to, ze mam permu, protoze ve FiveM je ban na pocitac a ne na účet. Potom jsem šel na vlastní počitač a dostal jsem PM od SWRP bota, že jsem byl banned za ''Odcházení Perma Banu'' Já jsem na vašem serveru mel nahrano asi 15 hodin a nejakou poradnou RP akci jsem ani nemel (nekritizuju server) abych udelal neco, za co bych mel permu, zadny FailRP atd. Jsem nikdy neřešil
Předem Děkuji.
Weazul.
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @LitulWeazul,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @LitulWeazul,
je mi líto, ovšem každý hráč je odpovědný za svůj vlastní herní účet. Dále, obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel a zásad portálu SidewayRP.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP