Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

SWIXTYSWIXTY Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Zdravím celý staff team SideWaye.

Dnešním dnem 27.7.2020 je to přesně měsíc a půl kdy mi byl udělen permanentí ban.

Ze své chyby které jsem učinil na serveru se moc omluvám a uvědomuji si je, taktéž se chci omluvit lidem kterým jsem zkazil RPčko a Staffu který musel řešit mé chyby. Vím o tom, že sem byl problémový hráč a velice mě to mrzí. Rád bych se vrátil na server a pokračoval už ve spravedlivém RPčku bez nějakého porušení pravidel, proto žádám staff team SideWaye o poslední šanci o přístup na server.

Ještě jednou se moc omlouvám všem členům komunity, kterým sem kazil jejich RPčko a také samotnému staffu za způsobený problém.

Přeji Vám příjemný zbytek dne.

S pozdravem,

SWIXTY

Discord: SWIXTY#4999

Komentáře

• Zdravím tě, @SWIXTY,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @SWIXTY,

zneužívání chyb hry, či využívání podvodných mechanik je v rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Postih, kt. ti byl udělen je adekvátní k tvému prohřešku.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.