Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu. [Zamítnuto]

Maik3ruuMaik3ruu Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Dobrý den, 

problém, který jsem já a kamarád udělali bylo přesunuti 2.vozidel z char č2 na č1

, který jsme spáchali dne 20.07.2020 kolem 9 ráno a byl nám udělen trest banu na dobu 14 dnů (ban končí 3.8) a odstranění whitelistu kolem 18:30-19:00.

Důvod proč chceme zkracenej ban:

Důvod proč chceme zkracenej ban je že nás opravdu baví erpit na SideWayi, přišli jsme na server za účelem bavit okolní lidi naším divným humorem a užit si erpeni s ostatnimi lidmi,na server jsme nepřišli dělat problémy, ale opravdu si užit erpení na kvalitním serveru, kde to jak po scriptové tak komunitní stránce opravdu skvělé a nikdy se rp situace neskipne, protože se nic nefailuje, chápu že jsme udělali blbost a jsme  si toho vědomi že to co jsme udělali nebylo v souladu s pravidly a proto se tu chci omluvit jak za mě tak i kamaráda, který dostal ban též a také že jsme museli kvuli naším činům sebrali čas Panu rohličkovi a Pánovi majkolin.

Respektujeme že jsme byly právem zabanování a mrzí nás že jsme si zařidili ban na 14 dnů, proto se na Vás obracíme aby nám bylo udělená milost a byl nám zkrácen ban o polovinu.Dávám moje slovo že o nás už neuslyšíte a budeme se snažit ještě víc aby jsme pobavili ještě víc lidí, budeme chápat když nám milost nebude udělena.

Každopadně moc děkuji za Váš čas, který Vám vemem, kvůli naši blbosti když tohle budete číst.

S pozdravem 

Maikeru a Kolombae

IC jméno č1. James Daniel

IC jméno č2. Michal Kolacek

Discord jméno.: Maikeru#4740

Steam odkaz: https://steamcommunity.com/id/mrdamtimamku

Komentáře

• Zdravím tě, @Maik3ruu,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Maik3ruu,

zneužívání chyb hry, či využívání podvodných mechanik je v rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Postih, kt. ti byl udělen je adekvátní k tvému prohřešku. Pro příště také doporučuji nepodávat odvolání za třetí osobu, neb na takové odvolání nebude brán zřetel.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.