Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu - M1ask [Schváleno]

M1askM1ask Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Zdravím,

dnešním dnem jsou to skoro 2 měsíce od mého posledního trestu a to permanentního.

Jsou to skoro 2 měsíce, co jsem dostal ban na portálu SWRP. Každý den se koukám na streamery, co na SWRP streamují a stále mě to moc mrzí, že sem na tomto serveru dostal ban. Udělal sem na serveru spoustu chyb, kterých sem si vědom a bohužel jich je hodně. Vím o tom, že sem byl problémový hráč a velice mě to mrzí. Chtěl bych se omluvit všem hráčům, kterým sem kazil požitek ze hry. To samé bych se chtěl omluvit Staff teamu za to, že museli řešit vše mé přestupky.

Říkal jsem to vždy, že se za svoje chyby moc omlouvám a ponaučím se z nich, bohužel jsem vždy někdy něco porušil.

Ze svých chyb jsem se začal poučovat bohužel až po mým permanentním banu což je pozdě a moc mě to mrzí, protože kdybych se z nich poučil dříve nemusel bych toto nikdy psát.

Touto žádostí bych Vás rád požádal o poslední šanci a zkrácení mého permanentního trestu na 1 rok. 

Ještě jednou se moc omlouvám všem členům komunity, kterým sem kazil jejich požitek z RP a také samotnému staffu viz. uvedené věci.

Přeji Vám příjemný zbytek dne.

S pozdravem,

M1ask

Discord: M1ask#0001

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.