🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.
Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]
Dobrý den dne 26.8.2020 jsem dostal ban za přenos peněz z jedné postavy na druhou.
Peníze jsem si převedl protože jsem jezdil kamionem a vždy když jsem dojel tak se mi kamion bud nějak rozbil nebo zmizel a já už jsem neměl náladu na to jezdit znovu tak jsem si převedl 10K na koupi motorky kvůli jedné RP akci potom co ta daná RP akce skončila jsem si uvědomil jakou blbost jsem udělal tak jsem si zarpil sebevraždu a tu postavu smazal proto se chci velice omluvit za to že jsem toto udělal už se to nikdy nestane udělal jsem to proste kvůli tomu že mě to strašně naštvalo když mi několikrát zmizel prostě kamion. Jsem protože idiot za to že jsem si vůbec myslel že by to bylo v pořádku. Ještě jednou se velice omluvám.
Discord: A d a m#7982
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @AdamIsJoJo,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @AdamIsJoJo,
v tvém případě došlo k hrubému porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Též mohlo dojít k ovlivnění ekonomiky herního serveru, pokud by jsi ve svém aktu pokračoval.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP