?ŽÁDOST O UNBAN? [Zamítnuto]
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Toxicita na člena staff teamu (SVOBI)
Datum udělení: 12.4 2020
Discord: Snackouš !-)#6323
Zdravíčko. Už je to přes 4 měsíce co mi byl udělen permanetní ban na váš server SWRP. Nechci tu psát žádnou slohovou práci protože těch mám dost.. Už když jsem byl na serveru poprvé tak jsem si hned zakoupil VIP za 15€ a tak to pokračovalo minimálně 2x. Každopádně bych se chtěl moc omluvit za moje nekompetentní chování vůči už bývalému, ale stále dobrému a ochotnému členovi Staff teamu. Uvědomil jsem si chybu a za ty dlouhé nudné 4 měsíce jsem hledal alespoň jeden WL server který by odpovídal stejně dobrému RP jako u vás, ale bohužel váš server je jedinečný a to ho dělá vyjímečným. Na vašem serveru jsem zažil RP které bylo vyjímečné a prostě zkrátka nejlepší co jsem kdy zkusil a proto bych se moc chtěl vrátit zpět mezi komunitu SWRP. Děkuji.
Komentáře
Zdravím tě, @Snacketouš,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Snacketouš,
je mi líto, ovšem díky tvým pokusům o opětovné připojení na náš herní server, ti je tvé odvolání zamítnuto. Pro příště doporučuji jednat čestně a s čistým svědomím, bude to mnohem jednodušší.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP