🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban #5 [Zamítnuto]

cauvolecauvole Člen
upraveno 3. August 2020 v Archiv

Ban udělen: 4.6.2020

Důvod a doba: Přetahování peněz z postavy na postavu pomocí /register - PERMANENTNÍ

Pokus: 5.

Dobrý den,

již před dvěma měsíci mi byl udělen ban za zneužívání /register. Ve zkratce jsem si založil nové postavy a převáděl peníze na main postavu. Chci se omluvit vedení SWRP za mé bezohledné jednání a moc mě to mrzí. Již jsem delší dobu bez kvalitního RP a optimalizace serveru, který poskytoval Sideway. Rád bych si někdy ještě na SW podíval, protože možnosti co nabízí žádný jiný server na československé scéně nenabízí. Mohu slíbit, že mé jednání už nikdy nezopakuji. U vás na serveru hraje mnoho mých kamarádu a nerad bych přišel možnost si již po jejich boku nezaRPit. Prosím Vás vedení SWRP o odpuštění za mé jednání a slibuji, že se to již nebude opakovat a ještě jednou se omlouvám. Budu neskutečně vděčný za zkrácení mého trestu.

Děkuji mockrát

Komentáře

• Zdravím tě, @cauvole,

v tvém případě došlo k hrubému porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Bohužel není možné schválit odvolání u takového činu, který jsi prováděl dlouhodobě. Též mohlo dojít k ovlivnění ekonomiky herního serveru, což je akt, který je postihnutelný permanentním postihem.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.