Dave's Garage (POZASTAVENO)
Kde nás najdete?
História
V septembri roku 1999 sa rozhodol Alexander s jeho kamarátmi že si založia vlastnú garáž. Nemali moc peňazí na kúpu hlavnej dielne v meste, tak si kúpili tú za mestom. Všetko sa podpísalo kamaráti si dielňu kúpili, ale nemali stále názov Alexander mal nejaký vymyslieť a tak ho napadol názov Domestic Garage firma fungovala ľudia mali o úpravy záujem a v tom sa to zastavilo. Pozastavila sa výroba súčiastok . Tak si kamaráti dali pauzu a čakali. Jedného dňa prišli za Alexandrom a povedali mu že si zakladajú vlastnú dielňu v strede mesta. Alexander to zobral vypísal výpoveď, firmu premenoval na
Dave's Garage pretože jeho otec sa volal Dave a bol výborný mechanik, začal najímať nových mechanikov a jeden chlap ktorý tam prišiel že chce prácu mal kontakt na výrobňu súčiastok pracoval mu tam otec. Tak firma dodávala súčiastky Alexandrovi do firmy a ten ich posúval za peniaze ďalej do dielne v meste s názvom LSC Customs biznis im vychádzal a funguje dodnes. Alexander v roku 2018 prepísal firmu na brata Ferdinanda.
Autá ktoré upravujeme a opravujeme
Keďže dodávateľ je z Ameriky tak máme súčiastky hlavne na americké autá ktoré sú oveľa lacnejšie ako na autá z Európy a Japonska kde sú diely a súčiastky drahšie.
Vozidlá
Malá odťahovka
Veľká oďtahovka
Plošina
Dodávka Rumpo
Túto dodávku používame na výjazdy kde sa pokazí nejaká hadička alebo niečo kde neni potrebný odťah. V tejto dodávke je kufor s náradím a náhradnými súčiastkami.
Zamestnanci
Martin - Alexander Noms - Majitel
Voľné - Mechanik
Voľné - Mechanik
Voľné - Mechanik
Voľné - Mechanik
Voľné - Mechanik
Ceník
Opravy:
Oprava karosérie auta: 500$
Oprava motoru + karosérie auta: 1000$
Výmena gúm na aute: 400$
Oprava karosérie na motorke: 250$
Oprava motoru + karosérie motorky: 500$
Výmena gúm na motorke: 200$
Designové úpravy:
Úprava karosérie: cena dielu+200$
Výmena kolies: cena dielu+400$
Prelakovanie: cena farby+200$
Výmena svetiel: cena dielu+100$
Interiérové úpravy: cena dielu+100$
Výkonostné úpravy:
Úprava motoru: cena úpravy+400$
Sníženie podvozku: cena úpravy+300$
Úprava bŕzd: cena úpravy+300$
Úprava prevodovky: cena úpravy+400$
Turbo: cena úpravy+500$
Nebojte sa mi napísať na Discord o prácu na nick Martin keď bude frakcia schválená tak budem naberať
Majetok
Chceli by sme aspoň 200,000$ na začiatok aby sme mali z čoho tuniť
Komentáře
takže takhle obrázky zkopírované od LSC které sem já sám fotil a když se koukneš na jezdce jsem to já s helmou pekne Martin
Áno je to pravda obrázky odťahoviek mám od vás za to sa ti ospravedlňujem ale nemal som si to ako odfotiť IC tak som si to zobral od teba ale tak pardón
+1
jj pohoda xdd
-1
@MartinSK a hezky zkopirovane z coreRP ty fotky auta, mista kde se nachazite s tim autem na mape aji ta fotka te garaze -1
cs
Upravené aby si nemal námietky na to že som to okopíroval :-)
Martine jen tak btw pro tebe. Přečti si pravidla pro zakládání frakce. Zakladatelé musí být 2.
Prosím AT aby tento návrh pozastavili ďakujem
OK.