ŽÁDOST O UNBAN - ↑ Snacketouš#3333 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Snacketouš#3333
Discord ID:3333
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/Snacket/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Nadávání a urážení člena Staff teamu (SVOBI)
Datum udělení postihu: Přibližně 5-6 měsíců (netuším přesně)
Datum expirace postihu: Nikdy
Obhajoba: Zdravím už po druhé. Už je to opět delší doba od mého předešlého odvolání. Každopádně si svoje chyby čím dál více uvědomuji a vyčítám.. Proto zde chci vysvětli úplně všechno a hlavně podle pravdy tak jak to všechno bylo. Začalo to tím že jsem se jednoho krásného dne připojil na server a erpil jako obvykle. Nějakým způsobem jsem umřel, už přesně nevím jakým. Následně se objevil v nemocnici a přádně nezaerpil passivního doktora. Nevím proč, ale asi jsem prostě neměl svůj den a passivní rp se mi nechtělo erpit podrobněji, tak jsem ho zaerpil nehůře co jsem snad mohl. Myslím že jsem ho zaerpil nějak takhle: /do doktor kouká na pána /do pán může jít. Prostě blbost. Myslím že cca dvě hodiny po situaci jsem odbdržel PM od bývalého člena Staff teamu SVOBI kde bylo napsáno ať se dostavím do Live staff čekárny. Bohužel jsem tou dobou nebyl u PC a nemohl dojít. Následně mi napsal zprávu do PM člen Pápa, který mi udělil ban po dobu jednoho týdne. V tu dobu jsem se hodně naštval a začal psát členovi SVOBIMU. Hádal jsem se s ním že jsem nic tak špatného nikdy nezaerpil a že to prostě není pravda. Samozřejmě v každé zprávě ode mě byla vulgarita a nadávání vůči němu. Na konec mi poslal screenshot z logu, kde jsem opravdu viděl mojí hloupost a trashRP. Každopádně s touhle zprávou mi napsal ještě ať se mi daří a popřál hodně štěstí i nadále. Samozřejmě jsem si po pár minutách začal uvědomovat svojí blbost a popřál mu také. Každopádně jsem tímhle dostal permanentní ban na váš server. Po týdnu jsem si uvědomil jak moc mi mé rozjeté RP vlastně schází, ale zrovna jsem se v tu dobu bavil s kamarádem který ban jíž dávno dostal a za ještě větší prohřešky a FailRP než já. Hned co ban dostal tak si druhý den zažádal o unban a nebyl mu schválen a já si na to prostě udělal obrázek takový, že by mi taky schválen určitě nebyl.. Tak jsem se o pár dní později rozhodl, že zkusím ban jednoduše obejít a udělat největší blbost co jsem mohl. Samozřejmě se mi to povedlo.. Ještě aby ne, když stačilo jen udělat WL na jiný Discord.. Co na to říct? Že obcházení banu kdekoliv je ta největší blbost kterou můžete udělat. Jednou se něco nepovede nebo pozmění a přijde se na vás. Od té doby jsem to na žádném RP serveru neudělal. Za mě je SWRP stále výborný a nejvíce vyvážený server na CZ/SK RP scéně. A asi vám už došlo že ban jsem obcházel jen proto, že jsem si chtěl to skvěle rozjeté RP ještě dále užít. Je mi moc líto že jsem se tímhle přípravil o úžasné RP, které jsem mohl za těch cca 6 měsíců zažít a chtěl bych se tedy mockrát omluvit za moje chování a jednání jak už tedy vůči bývalému Staff členovi SVOBIMU tak i celému serveru.Každopádně vám můžu slíbit že stejnou chybu už nikdy neudělám. Myslím si že každý jsme jenom člověk a děláme chyby.. Chyby by se měli odpouštět a každý by měl dostat alespoň druhou šanci. Moc bych si přál aby chyba byla odpuštěna i mě, ale to už nechám na vás. Za mě všechno a děkuji moc. Snacketouš <3
Komentáře
Zdravím tě, @Snacketouš,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Snacketouš,
porušení pasivního RP je samozřejmě postihnutelné, ovšem nikoliv permanentním postihem. Bohužel ve tvém případě, hrubé urážení člena SWRP týmu je velmi nevhodné, neetické a zásady portálu SidewayRP porušující jednání.
Ve finále, pokus o obejití postihu je jednou z nejvíce neetických věcí, které můžeš provést. Jednal jsi v daný okamžik dle svého uvážení a za své činy musíš nést následky. Nejlepším řešením pro tebe tedy byl pokus o obejití již jednou uděleného trestu a to nikoliv pouze jednou, ale rovnou několika Discord účty.
Mohu tě ujistit, že naše umělá inteligence neleží pouze na Discord roli "Civilista", ale také na mnoha dalších faktorech a informacích, dle kterých koná daná rozhodnutí.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí půl roku od zveřejnění tohoto vyjádření.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP