z u b - žádost o zkrácení banu [Schváleno]
Discord nick: [S81] z u b
ID: #9061
Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/zoubeq/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Šíření OOC nenávisti do IC
Udělení postihu: 25.5.2020 (nejsem si stoprocentně jist)
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Přibližně půl roku zpátky mi byl odepřen přístup. Vím, že za dobu svého působení na SWRP jsem udělal dost chyb, že se mnou bylo nadměrně času stráveného se Staff Teamem v Live Staff Supportu. Moje jediná obhajoba jest, že jsem se změnil. Měl jsem dosti OOC problémů s hráči z ''protější'' frakce, se kterými jsem si prostě nesedl, ale za tu dobu, co jsem měl na promyšlenou, tak jsem se dost změnil. S žádnými z nich nemám problém, vše jsme si vyříkali, pobavili se o tom, kdo kde chyboval a řekl bych ''podali si na dálku ruku''. Tímto prosím o zvážení unbanu, nebo aspoň zkrácení - i kdyby se ban zkrátil na rok, i tak bych za to byl velmi rád. Na SW jsem si nikdy na RP nestěžoval a věřte, že bych už nikdy se nepokoušel dělat nějaké spory. Nemyslím čistě kolem serveru, ale i v osobním životě. Nemohu použít argument toho, že v době udělení mého permabanu mě opustil můj velmi blízký kamarád, protože není dobré tahat osobní život do chování mimo něj. Avšak této chyby jsem se dopustil a jsem si ji vědom.
Děkuji moc za přečtení odvolání a jeho zvážení.
z u b
Komentáře
Zdravím tě, @Zub,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Zub,
po evaluaci jsme se rozhodli pro udělení poslední šance. Tvůj aktuální postih byl zkrácen do 24.11.2020. Po tomto dni bude možné projít celým systémem výběrového řízení pro získání whitelist statutu.
Zároveň měj prosím na paměti, pakliže se bude takové chování opakovat, bude ti trvale odepřen přístup a to již bez možnosti odvolání.
Odvolání je schváleno.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP